Juhász játszani akar a Fradi ellen

2014. November 19. Wednesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Videoton válogatott védője, Juhász Roland szerint valószínűleg szerdán még fájni fog a bordája, de abban biztos, hogy a Ferencváros elleni vasárnapi NB I-es rangadón játszani fog.

Generic

Juhász Roland a Finnország elleni Európa-bajnoki selejtezőn az első félidőben bordasérülést szenvedett, de visszament a második játékrészben a pályára, igaz, nem sokkal később le is kellett cserélni, mert nem tudta folytatni a játékot. Az első hírek arról szóltak, hogy eltört a bordája, de a mérkőzés után orvosi vizsgálatok nem mutattak ki sem törést, sem pedig repedést. Kiderült, hogy a lengőborda porcos része megrepedt, ennek ellenére a Videoton védője pályára lépett az Oroszország elleni felkészülési meccsen kedden.

“A mérkőzés előtt három injekciót kaptam, valamint a félidőben is egyet. Mivel teljesen zsibbadt volt az oldalam, ezért semmilyen fájdalmat nem éreztem, semmiben nem zavarta a sérülés a játékomat. Elképzelhető, hogy szerdán fájni fog, de az biztos, hogy a vasárnapi, Fradi elleni meccsre ismét rendbe hozom magam. Az oroszok elleni meccsen is több rúgást kaptam, mondhatjuk tehát, hogy több sebből is vérzek, de vasárnap, ha törik, ha szakad, ott akarok lenni a pályán, és segíteni a Vidit” – fogalmazott Juhász, aki 85. mérkőzésével beérte a válogatottsági ranglistán minden idők legnagyobb magyar focistáját, Puskás Ferencet.

“Óriási megtiszteltetés számomra, azonban nagyon bízom benne, hogy még jó néhány válogatott meccsel tudom majd gyarapítani ezt a számot” – tette hozzá Juhász.

A Videotonból a keddi, Oroszország ellen 2-1-re elveszített meccsen Nemanja Nikolics gólt lőtt, Simon Ádám pedig bemutatkozhatott a felnőtt nemzeti csapatban.

A vasárnapi rangadón a hazai pályán játszó Videoton győzelmére 2.00 az odds, a döntetlenre 3.50, a Ferencváros sikerére pedig 3.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply