Jokanovics lett a Watford új edzője

2014. October 8. Wednesday in Angol Championship, Hírek

Harminchét nap alatt már a negyedik edző irányítja a Watford másodosztályú labdarúgócsapatát, pedig az együttes kifejezetten jól szerepel a Championship 2014-15-ös idényében.

Generic

A csapat még az olasz Giuseppe Sannino irányításával vágott neki a szezonnak, de hiába nyert négy mérkőzést az első öt fordulóban, a vezetési stílusa miatt fellázadtak a játékosai, így augusztus 31-én lemondott posztjáról.

Helyére a Barcelona korábbi KEK-győztes játékosa, a 41 éves Oscar Garcia került, aki egy hónapot sem töltött el, ugyanis egészségügyi problémája adódott: mellkasi fájdalmak miatt kórházba került, így szeptember 29-én lemondott.

A skót Billy McKinlay következett, aki a korábbi 26-szoros válogatott játékos nyolc napot töltött a csapat élén, ezalatt két meccsen veretlen maradt (Brentford 2-1, Brighton 1-1), majd ő is távozott.

A klub jelenleg 11 forduló alatt 21 pontot szerezve a 3. helyen áll, csak a Norwich City és a Nottingham Forest előzi meg jobb gólkülönbséggel.

Az új edzőt kedden nevezték ki, a szerb Slavisa Jokanovics játékosként, 64-szeres jugoszláv válogatottként a Partizanban, a Deportivóban és a Chelsea-ben is szerepelt. Edzőként 2007 és 2009 között két bajnoki aranyat és két Szerb Kupát nyert a Partizannal, majd dolgozott a thaiföldi Muangthong United, a bolgár Levszki és a spanyol Hércules együttesénél.

“A mi feladatunk, hogy mindig a klub hosszú távú érdekeit tartsuk szem előtt. Nem lehet minden körülmények között kompromisszumot kötni” – nyilatkozta a tulajdonos Giampaolo Pozzo.

Miután Jokanovics folyékonyan beszél spanyolul, minden bizonnyal Garcia két segítőjével, Ruben Martinezzel és Javier Pereirával folytatja a munkát. A szakember október 18-án, a Sheffield Wednesday otthonában mutatkozhat be.

Ezen a meccsen a Watford győzelmére 3.20 az odds, a döntetlenre 3.40, a hazaiak diadalára 2.20 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply