Jenner bajnok lenne a DVTK-val

2014. October 30. Thursday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Tomislav Sivic
Julian Jenner megegyezett a DVTK labdarúgócsapatával, a támadó középpályás a hírek szerint 2017-ig írt alá a miskolciakhoz.

 

A holland labdarúgó hazájában a NAC Breda színeiben kezdte a pályafutását, majd játszott az AZ Alkmaar és a Vitesse gárdájában is. A német másodosztályt is megjárt focista 2012-ben lett a Ferencváros játékosa, amelyet a nyáron hagyott el. Sokáig úgy tűnt, hogy végleg befejezi pályafutását, de végül szerdán megegyezett a diósgyőri vezetőkkel.

“Hosszú tárgyalássorozat után írtam alá a szerződésemet, nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. A Diósgyőr egy nagy klub, egy fanatikus szurkolótáborral a háta mögött. Izgatottan várom az első mérkőzést itt a Diósgyőri Stadionban. Nagyratörő tervei vannak a DVTK-nak, folyamatosan fejlődik a klub, nekem is az a célom, hogy bajnok legyek, ezért bízom abban, hogy együtt elérhetjük az álmainkat” – jelentette ki Jenner a dvtk.hu-n.

A labdarúgótól sokat várnak a DVTK-nál, ezt nem is tagadta Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója.

“Már nyáron szerettük volna leigazolni Julian Jennert, akkor ez sajnos nem sikerült, de nem adtuk fel, folyamatosan tartottuk a kapcsolatot a játékossal és az ügynökével is” – mondta Árki.

A hírek szerint Jenner 2017 nyaráig kötelezte el magát Diósgyőrbe, de ezt a klub nem erősítette meg.

A DVTK 12 forduló után 22 ponttal negyedik az OTP Bank Liga tabelláján, szombaton a nyolcadik helyezett Győri ETO otthonába látogat. A győri siker oddsa 2.00, a döntetlenre 3.30, a diósgyőriek győzelmére 3.25 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a Győr győzni tudott idegenben szombati ellenfelével szemben, míg a győri összecsapás 1-1-es döntetlenre végződött.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply