Idegenben jó a döntetlen a Charltonnak

2014. September 30. Tuesday in Angol Championship, Hírek

Neil Adams
A keddi, hétközi fordulóban rangadóra kerül sor az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában, ahol a listavezető Norwich City a még veretlen Charlton Athleticet látja vendégül.

 

A hazaiak tavaly rettenetesen balszerencsés hajrát produkáltak a Premier League-ben, az utolsó hét bajnokin mindössze egy pontot szereztek, és végül a 18., kiesőhelyen zártak. De úgy tűnik, a klubvezetők komolyan gondolják a visszajutást, ugyanis alaposan bekezdett a csapat. Az első kilenc fordulóban hat győzelem, két döntetlen és egy vereség a mérleg, utóbbit is még az első fordulóban, a Wolverhampton Wanderers vendégeként szenvedte el.

Ami érdekes, hogy azóta négy idegenbeli mérkőzést megnyert zsinórban az együttes (szombaton például a Blackpool otthonában győzött 3-1-re), otthon viszont – bár veretlen, de – a Watford és a Blackburn Rovers legyőzése mellett pontokat veszített a Bournemouth (1-1) és a Birmingham City (2-2) ellen.

Neil Adams edző gólérzékeny játékosaiban bízhat, az eddigi húsz találatból Lewis Grabban hat, Cameron Jerome öt gólt vállalt. A másik oldalon sem panaszkodhat Bob Peeters, hiszen a szintén öt gólnál járó angolai csatár, Igor Vetokele vezérletével jól tartja magát az együttes.

A Charlton ugyan csupán három mérkőzést nyert meg, de hatszor döntetlent játszott, azaz még veretlen a bajnokságban. A nyolcadik helyen álló csapat négy idegenbeli mérkőzését is döntetlenre hozta le, és legutóbbi, Carrow Road-i fellépése is 2-2-vel végződött – igaz, az még a harmadosztályban volt 2009 szeptemberében.

A Norwich győzelmére 1.61 az odds, a döntetlenre 4.20, míg a Charlton sikerére 6.00 szorzóval lehet fogadni.

A hazaiaknál Josh Murphy és Kyle Lafferty szereplése kérdéses, az biztos viszont, hogy a középpályás Vadis Odjidja-Ofoe, valamint a csatár Gary Hooper nem játszhat. A vendégeknél az izlandi szélső, Johann Berg Gudmundsson sérült, de Chris Sollynak is pihentetnie kell a térdét.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply