Hosszabbít a Tottenham menedzserével

2016. April 30. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Mauricio Pochettino
A Tottenham vezetőedzője, Mauricio Pochettino bejelentette, hogy 2021-ig hosszabbít, csapata még versenyben van a bajnoki címért a Premier League-ben.

A londoni egyesület az elmúlt években folyamatosan képes volt fejlődést felmutatni, idén pedig hosszú idő után ismét versenyben van a bajnoki címért is. A Tottenham nem tartozott a szezon előtt az esélyesek közé az angol pontvadászatban, ahogy a listavezető Leicester City sem, három fordulóval a vége előtt azonban már csak ez a két csapat van versenyben a címért. A leicesteriek nagy előnnyel, hét ponttal vezetik a Premier League tabelláját.

A Tottenham sikerének kovácsa Mauricio Pochettino, a szakember ütőképes csapatot állított össze a londoni keretből, amely a klub történetének harmadik bajnoki címéért van versenyben. Az argentin szakember munkájával nagyon elégedettek az egyesület vezetői, így nem meglepő, hogy a menedzserrel még a szezon vége előtt meg akartak egyezni a folytatásról.

“Ez egy könnyű döntés volt. Elégedett vagyok, érzem az emberek szeretetét, és tudom, hogy mekkora lehetőség van a klubban. Hát akkor miért akarnék váltani?” – tette fel a költői kérdést Pochettino, akit korábban a Manchester Uniteddel hoztak összefüggésbe.

A Tottenham hétfőn a Chelsea vendége lesz, Pochettino szerint mindenki egészséges a keretből, egyedül Dele Allira nem számíthat a szezon hátralévő részében eltiltás miatt.

A Chelsea hétfői sikerére a szorzó 2.75, a döntetlenre 3.60, a Tottenham győzelmére 2.62.

A két gárda őszi bajnoki összecsapása nem hozott gólt.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply