Leigazolja a Juventus a kölcsönjátékosát

2016. April 30. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Gianluigi Buffon
Mario Lemina sérülésektől terhelt szezonja is meggyőzte a torinóiak vezetőségét, ő az Olympique Marseille-t hagyja el végleg a Juventus kedvéért.

A Juventus már biztosan bajnok a pontvadászatban hátralévő meccsektől függetlenül, már csak a Milan elleni kupadöntő bír téttel. A klub így már nyugodtan gondolhat a jövőre, és el is kezdte a nyári erősítések előkészítését. Az első igazolása a torinói zebráknak Mario Lemina lesz, aki ebben az idényben már kölcsönben Massimiliano Allegri keretének a tagja volt.

A 22 éves labdarúgó ugyanakkor nem tudott alapemberré válni, ennek oka, hogy több sérülés is kínozta. Lemina 11 találkozón lépett pályára ebben az idényben, a bajnokságban két gólt szerzett. A hírek szerint a Juventus egy vásárlási opcióval foglalkoztatta kölcsönben Leminát, az egy év lejártával az olaszok pedig éltek a lehetőséggel. A Juventus 9,5 millió eurót fizet ki a középpályás játékjogáért az Olympique Marseille-nek, a játékos pedig 2020-ig szóló szerződést köthet a rekordbajnok olasz gárdával. Az üzlet létrejöttét a Juventus jelentette be.

Lemina a Lorient-ben kezdte karrierjét, majd 2013-ban igazolt Marseille-be. A gaboni származású játékos megfordult a francia utánpótlás válogatottban, de felnőttként már a gaboni nemzeti csapat mezét húzhatta magára, eddig egyszer.

A Juventus vasárnap a 17. helyezett Carpit látja vendégül: a hazai győzelemre a szorzó 1.28, a döntetlenre 5.50, a vendégek sikerére 11.00.

A Carpi három ponttal előzi a már kieső helyen álló Palermót a Serie A tabelláján, Allegri csapata ősszel 3-2-re nyert vasárnapi ellenfele otthonában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply