Ranieri, a Leicester vezetőedzője nem ideges

2016. April 30. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Claudio Ranieri
A Premier Ligában a Leicester City a hétvégén bajnok lehet ha legyőzi vasárnap a Manchester Unitedet vagy a Tottenham hétfőn kikap a Chelsea-től.

Claudio Ranieri alakulata vasárnap a Manchester Unitedhez látogat, győzelme esetén behozhatatlan előnyre tehet szert, vagyis bebiztosíthatja a bajnoki címét. Az olasz szakember és csapata az egész európai fociszezon legnagyobb meglepetését szolgálja teljesítményével, előzetesen nem sokan gondolták a tavaly még a kiesés elől menekülő gárda végső diadalára.

A csapat már jó ideje vezeti a Premier League tabelláját, vagyis a nyomást is jól bírta, és ez Ranieri szerint az utolsó fordulókban sem fog változni. A Leicester City menedzsere nem fél a csapatot körülvevő hangulattól, és biztos bene, hogy csapata képes lesz megbirkózni a feladattal.

“Most már valós az esély arra, hogy megnyerjük a bajnoki címet. Hogy mi lesz a következő szezonban, sosem lehet tudni, ez egy egyszeri alkalom az életben” – mondta Ranieri. “Biztos vagyok benne, hogy a Chelsea, a Manchester United, a Manchester City és az Arsenal ott lesz az élmezőnyben. De mi most küzdünk, hogy valóra váltsuk az álmunk.”

A Leicester City története során még nem nyert bajnoki címet az angol élvonalban, történetének legnagyobb sikerének a három Ligakupa-győzelem számít.

A Manchester United vasárnapi győzelmére a szorzó 2.10, a döntetlenre 3.50, a Leicester City sikerére 3.75.

A két csapat őszi bajnokija 1-1-es döntetlennel zárult, míg az elmúlt idényben a Leicester City hazai pályán 5-3-ra verte vasárnapi ellenfelét.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply