A Honvédnak koncentrált játékra van szüksége

2014. March 17. Monday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Szabolcs Kemenes

A labdarúgó NB I 20. fordulójának záró mérkőzésén a Budapest Honvéd a Paksi SE együttesét fogadja.
Marco Rossi, a hazaiak vezetőedzője nem írja le a hétfő esti ellenfelet, annak ellenére, hogy a vendégek a kiesés ellen küzdenek.

 

A Honvéd jól kezdte a tavaszt, hiszen az Újpest legyőzése után (3-2) a Puskás Akadémiát (0-4) is két vállra fektette a bajnokságban. Ennek köszönhetően Rossi legénysége továbbra is harcban van a dobogós helyezésekért, és amennyiben hétfő este szintén begyűjti a három pontot, úgy feljön az ötödik helyre, hátránya viszont csak három pont lesz a második Videotonhoz képest.

A Paks egészen más célokért küzd, hiszen Csertői Aurél csapata jelenleg csak az utolsó előtti a tabellán, igaz egy esetleges győzelemmel több pozíciót is javíthatna. Erre viszont igen kevés az esély, a zöld-fehérek szeptember óta nem nyertek mérkőzést az NB I-ben – mindezek ellenére Rossi nem írja le az ellenfelet, az olasz szakember szerint ugyanis az “atomvárosiak” nem játszanak rosszul.

“Egy kemény csapat ellen fogunk játszani, amelyet rutinos játékosok alkotnak” – idézi a honvedfc.hu a hazaiak edzőjét. “Több olyan tag is van a keretükben, akiknek olyan technikai tudásuk van, amely által veszélyes ellenfelek a számunkra. Véleményem szerint, a paksiaknak a játékuk alapján nem ezt a pozíciót kellene betölteniük a tabellán, de tudjuk jól, hogy az eredmény nagyon sok összetevőből áll.”

Rossi hozzátette, ugyanúgy kell hozzáállniuk ehhez a találkozóhoz is, mintha a Videotonnal vagy a Debrecennel játszanának. A Honvéd alaposan felkészült ezúttal is ellenfeléből, így Vécsei Bálintékat elvileg semmilyen meglepetés nem érheti a Bozsikban.

A Budapest Honvéd sikerére 1.75 az odds, míg a döntetlent 3.75, a Paks győzelmét pedig 4.50 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply