A Honvéd legyűrte a sereghajtó Kaposvárt

2014. March 22. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Budapest Honvéd hazai pályán 1-0-ra nyert a sereghajtó Kaposvár ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának szombati játéknapján.

 

Marco Rossi együttese negyedik idei bajnokiján egy döntetlen mellett a harmadik győzelmét aratta.

OTP Bank Liga, 21. forduló:

Budapest Honvéd-Kaposvári Rákóczi 1-0 (1-0)

Bozsik Stadion, 2000 néző, v.: Becséri
gólszerzők: Holender (23.)
sárga lap: Holender (38.), Diarra (77.), Zivanovic (90.), illetve Kovács O. (24.), Mulemo (34.), Kink (58.), Okuka (90.), Firtulescu (90.)

  • Honvéd: Kemenes – Ikenne-King, Baráth, Alcibiade, Zivanovic – Nagy G., Vécsei, Hidi – Job (Vernes, 85.), Bonazzoli (Diarra, 74.), Holender (Daud, 55.)
  • Kaposvár: Antal – Okuka, Mbemba, Kovács O. (Murai, 30.), Mulemo – Florean (Bőle, 59.), Diallo, Balázs B., Coroian, Firtulescu – Kink (Thyan, 76.)

A fővárosiak gyorsan magukhoz ragadták a kezdeményezést, a félidő közepén pedig az egyszeres olasz válogatott Bonazzoli passzát követően Holender révén meg is szerezték a vezetést. Ezt követően több lehetőségük is volt még, de nem tudták növelni előnyüket.

A fordulást követően kissé könnyelművé vált a Honvéd, a kaposvári támadók azonban nem éltek a kínálkozó lehetőségekkel. A végén a kispestieknek így is alaposan meg kellett dolgozniuk a három pontért.

sgg \ sgr \ sag

MTI 2014. március 22., szombat 20:01

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply