Hetedszer bajnok a Debrecen – Örömünnep a Nagyerdőben

2014. June 1. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Hetedszer ünnepelte bajnokcsapatát Debrecen futballszerető közönsége, miután a Loki játékosai és Kondás Elemér vezetőedző szombaton a DVSC-Teva – Budapest Honvéd mérkőzés után átvették az aranyérmet és a bajnoki elsőségért járó kupát Orbán Viktor miniszterelnöktől és Kósa Lajostól, Debrecen polgármesterétől.

 

A debreceni Nagyerdei Stadionban húszezer torokból zengett, hogy “bajnokcsapat”, miközben tűzijátékkal köszöntötték az újabb trófeát begyűjtő Loki játékosait és szakvezetőit.

A szurkolók egy része a meccs, illetve a kupaátadás után sem ment haza, az új aréna északi kapujánál lévő rendezvénytéren ugyanis bulira várták az ünneplőket. A helyi Kerozin együttes igyekezett szinten tartani a bajnoki hangulatot éjfélig, amikor is megérkezett a színpadra a bajnokcsapat.

Ujjongva fogadta a Lokit az éjfélig kitartó néhány száz szurkoló, akiknek Szakály Péter csapatkapitány köszönte meg az egész éves szurkolást.

A szurkolók kedvence, a hétszeres bajnok “bombázó”, Dombi Tibor felidézte első bajnoki győzelmüket, ami után a Nagytemplom előtti téren csaknem ötvenezren ünnepelték a csapatot.

Akkor – mint mondta – nem gondoltak arra, hogy az az érzés, és az az eredmény ennyiszer megismétlődik.

Az egybegyűltek Dombi Tibi szavai után sokáig skandálták, hogy “bajnokcsapat”, majd a Desperado együttes koncertjével folytatódott a Loki ünneplése az új debreceni Nagyerdei Stadionnál.

btár \ bku

MTI 2014. június 1., vasárnap 1:16

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply