Háromgólos hátrányból mentett pontot a Diósgyőr

2014. October 26. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Diósgyőr közel 80 percig emberhátrányban futballozva, háromgólos hátrányból egyenlítve mentett pontot a vendég Dunaújváros ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati játéknapján.

A diósgyőriek ezzel megőrizték hazai veretlenségüket, míg a Dunaújvárosnak továbbra is várnia kell első idegenbeli győzelmére.

OTP Bank Liga, 12. forduló:

Diósgyőri VTK-Dunaújváros Pase 3-3 (0-3)

Miskolc, 3170 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerzők: Bacsa (47.), Grumic (63.), Marjanovic (90.), illetve Böőr (16., 25., az elsőt 11-esből), Nikházi (23.)
kiállítva: Alves (14.)
sárga lap: Husic (15.), Debreceni (66.), illetve Sárközi (68.), Nikházi (70.)

  • Diósgyőr: Antal – Okuka, Alves, Debreceni, Husić – Barczi, Kádár, Bognár I. (Elek, a szünetben) – Bacsa (Marjanovic, 82.), Grumić, Takács T. (Gosztonyi, a szünetben)
  • Dunaújváros: Nagy G. – Villám, Farkas V., Lázár Zs. (Szalai T., 87.), Csehi – Petneházi, Böőr (Jakab, 74.), Sárközi, Nikházi, Zsótér – Orosz

A hazaiak negyedórát követően emberhátrányba kerültek, ugyanis az utolsó emberként szabálytalankodó Alvest kiállította a játékvezető, a büntetőt pedig Böőr értékesítette. A Diósgyőrt sokkolta ez a kezdés, ezt ki is használták a vendégek, és két pontrúgást követően ismét betaláltak, amivel úgy tűnt, eldöntötték a három pont sorsát.

Szivics Tomiszláv együttese nem adta fel, és néhány perccel a fordulást követően szépített, majd a játékrész közepére egy gólra csökkentette hátrányát és újra nyílttá tette az összecsapást. A hazaiak mindent egy lapra feltéve rohamoztak és ennek a 90. percben a csereként beállt Marjanovic góljával meg is lett az eredménye.

sgg \ skt \ sag

MTI 2014. október 25., szombat 19:59

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply