A hajrában fordított, és ezzel dobogós a Paks

2014. October 22. Wednesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Paks a hajrában három gólt szerezve legyőzte a vendég Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójából elhalasztott, most pótolt mérkőzésén.

Győzelmével Csertői Aurél együttese megelőzte riválisát a tabellán, és jelenleg a harmadik helyen áll. Szivics Tomiszlav tanítványainak ez mindössze a második vereségük volt ebben a bajnoki szezonban.

A paksi találkozót a pálya alkalmatlansága miatt halasztották el szeptember 13-áról.

OTP Bank Liga, a 7. fordulóból elhalasztott mérkőzés:

MVM-Paks – Diósgyőri VTK 3-1 (0-0)

Paks, 810 néző, v.: Pintér
gólszerzők: Gévay (85.), Bartha (89., 93.), illetve Bacsa (56.)
sárga lap: Fiola (77.), illetve Kádár (47.)

  • Paks: Molnár P. – Gévay, Fiola, Kovács G., Báló – Kecskés, Tamási (Kesztyűs 62.) – Bartha, Bertus, Haraszti (Kulcsár D. 90.) – Simon A. (Hahn 72.)
  • Diósgyőr: Antal B. – Okuka, Alves, Kádár, Husic – Gosztonyi (Griffiths a szünetben), Egerszegi, Elek, Bognár (Marjanovic a szünetben) – Bacsa, Barczi (Grumic 68.)

A most is erősen felázott pályán az első félidőben a paksiak előtt adódtak a nagyobb helyzetek, de ezek rendre kimaradtak, így hiába játszottak jobban, a szünetig nem esett gól.

A második játékrész előtt kettőt is cserélt Szivics Tomiszlav, és csapata néhány perc elteltével – gyakorlatilag az első kapura tartó lövéséből – meg is szerezte a vezetést: Bacsa a 16-oson belül több védőt is kicselezve helyezett a kapuba. Ezután is a Paks játszott fölényben, és hiába védett remekül a diósgyőri kapus, Antal Botond, végül sikerült fordítania.

slr \ scp \ ppd

MTI 2014. október 22., szerda 20:14

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply