A hajrában fordított az MTK Győrben

2014. September 27. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A vendég MTK egy öngóllal és a hajrában szerzett találattal 2-1-re nyert Győrben a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának szombati játéknapján.

A kék-fehérek legutóbb 2007 májusában arattak sikert az ETO otthonában, azóta eddig hat meccsen csupán egy pontot tudtak szerezni Győrben.

OTP Bank Liga, 9. forduló:

Győri ETO FC-MTK Budapest 1-2 (0-0)

ETO Park, 2500 néző, v.: Iványi
gólszerző: Strestík (57.), illetve Strestík (80., öngól), Hrepka (86.)
sárga lap: Windecker (38.), Pátkai (47.), illetve Nagy T. (26.), Torghelle (35.), Vukmir (53.)

  • Győr: Pogacsics – Svec, Lang, Lipták, Dinjar – Kamber, Pátkai, Windecker (Stieber, 77.) – Strestík (Martinez, 83.), Rudolf, Priskin (Varga R., 68.)
  • MTK: Hegedüs L. – Nagy T., Vukmir, Kelemen, Hidvégi – Poór, Vass P. (Hrepka, 80.), Pölöskei Zs., Kanta J., Horváth Zs. (Bese, 80.) – Torghelle (Csiki, 68.)

Az első félidőben elsősorban a mezőnyben folyt a játék, ha el is jutottak a kapuig a csapatok, a befejezés rendre pontatlan volt.

A szünetet követően egyre inkább fölénybe került a Győr, amely Marek Strestík révén hamar megszerezte a vezetést. A cseh játékos alig több mint 20 perccel később ismét betalált, igaz, ekkor már a saját kapujába, az egyenlítés pedig lendületet adott az addig meglehetősen halovány MTK-nak. A vendégek négy perccel a lefújás előtt az első (!) kapura lövésükből fordítottak, az utolsó percekben pedig sikeresen őrizték az eredményt.

skt \ slr \ sag

MTI 2014. szeptember 27., szombat 18:34

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply