Ha győz, kicsit fellélegezhet a Fulham

2014. December 29. Monday in Angol Championship, Hírek

Scott Parker
Megszilárdíthatja helyét az angol Championship középmezőnyében a Fulham labdarúgócsapata, amennyiben legyőzi a Brighton együttesét a másodosztály 24. fordulójának egyetlen hétfői mérkőzésén. Amennyiben a hazaiak nyernek, úgy minimum a 13. helyig kapaszkodnak, és 11 pontra eltávolodnak a kiesőzónától.

 

A hazaiaknál Király Gábor minden bizonnyal kispados lesz, a magyar válogatott eddig csak négy meccsen kapott lehetőséget – legutóbb két hete a Leeds ellen -, inkább a fiatal Marcus Bettinelliben bízik a szakvezetés.

A védelemből a német Tim Hoogland mellett hiányzik majd a venezuelai Fernando Amorebieta is sérülés miatt, várhatóan a csatár Adam Taggart sem tudja még vállalni a játékot, de az ír középpályás, Sean Kavanagh megpróbálkozik a visszatéréssel.

A másik oldalon nagyobb veszteség, hogy a kölcsönbe érkezett válogatott csatár, Darren Bent megsérült a karácsony másnapján rendezett Reading elleni bajnokin, így az öt bajnokiján két gólig jutó játékosról le kell mondania a szakvezetésnek. Bruno eltiltását tölti, szerencsére skót védőtársa, Gordon Greer játékra kész.

A Fulham hazai győzelmére 2.25 az odds, a döntetlenre 3.40, míg a Brighton idegenbeli győzelmére 3.50 szorzóval lehet fogadni.

Ami a két csapat egymás elleni mérlegét illeti: a Fulham a legutóbbi hét összecsapáson nem kapott ki, sőt ötöt meg is nyert. a Brighton legutóbbi sikeréhez 1994 áprilisáig kell visszamenni, akkor még a régi Division Two keretében győzött 2-1-re. A Craven Cottage-on még régebben, 1993 novemberében nyert.

A felek idén novemberben, Brightonban egyszer már összecsaptak egymással, akkor a Fulham 2-1-re nyert idegenben. Ami Királyéknak jó hír, a legutóbbi hat hazai meccs közül csak egyet veszítettek el (még szeptemberben a Watford vágott egy ötöst), a Brighton ugyanakkor a legutóbbi 16 bajnokin csupán egyszer nyert.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply