Győzött a Paks Nyíregyházán

2014. August 3. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A vendég Paks könnyedén, 3-0-ra nyert az újonc Nyíregyháza otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának szombati játéknapján.

 

OTP Bank Liga, 2. forduló:

Nyíregyháza Spartacus FC – MVM Paks 0-3 (0-2)

Nyíregyháza, 2245 néző, v.: Szabó Zs.
gólszerző: Eppel (17.), Heffler (41.), Könyves (75.)
sárga lap: Rubus (40.), Póti (89.) illetve Kecskés (47.) Kovács (89.)

  • Nyíregyháza: Balogh – Patály (Lázár, 72.), Rubus, Póti, Jánvári – Abdouraman, Spitzmüller (Kostic, a szünetben), Pákolicz, Rezes (Koller, a szünetben) – Pekár, Bajzát
  • Paks: Molnár – Gévay, Kovács, Báló, Kecskés, – Heffler, Tamási (Fiola, 65.) , Eppel (Kulcsár 78.), Bertus – Bartha, Könyves (Hahn 90.)

Az első félidő elején aktívabb volt a hazaiak kapuja előtt a Paks, amely – kihasználva egy védelmi hibát – Eppel fejesgóljával megszerezte a vezetést.

Az újonc Nyíregyházának a folytatásban több helyzete volt, a vendégek azonban a félidő végén egy büntető utáni kipattanóból tovább növelték előnyüket: Heffler tizenegyesét Balogh ugyan hárította, de a kapusról kivágódó labdát a hálóba lőtte a paksiak csapatkapitánya.

A szünet után ugyan felpörgött a Nyíregyháza, a félidő első részében voltak nagyobb helyzetei, viszont Könyves révén mégis a Paks rúgott újabb gólt. A hazaiak ezután is támadtak, de gólt nem tudtak szerezni.

A 89. percben egy fiatal férfi rohant a pályára, amikor a játékvezető sárgalapokat osztott ki. A szurkolót elfogták, és a rendőrök bilincsben vitték el a helyszínről.

hvzs \ ksy \ spi \ bsa

MTI 2014. augusztus 2., szombat 22:12

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply