Győzött a Győr Nyíregyházán

2014. September 21. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Győr 3-2-re nyert Nyíregyházán a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának szombati első mérkőzésén.

 

OTP Bank Liga, 8. forduló:

Nyíregyháza Spartacus FC – Győri ETO FC 2-3 (1-2)

Nyíregyháza, 2000 néző, v.: Vad II. István
gólszerző: Pákolicz (18.), Bajzát (69.), illetve Rudolf (8., 32.), Priskin (51.)
sárga lap: Nagy Z. (21.), Gengeliczki (34.), illetve Kamber (9.), Pátkai (54.)

  • Nyíregyháza: Balogh (Ovszijenko, a szünetben) – Nagy Z., Fodor, Gengeliczki, Törtei – Spitzmüller, Kostic – Pákolicz (Lázár 80.), Koller (Huszák 66.), Pekár – Bajzát
  • Győr: Pogacsics – Svec, Lipták, Lang, Dinjar – Kamber, Pátkai, Windecker, Strestík (Koltai 68.) – Rudolf (Varga 91.), Priskin (Kvilitaia 81.)

Egy kontrából gyorsan gólt kapott a Nyíregyháza, Rudolf találatára azonban még volt válaszuk a hazaiaknak Pákolicz révén. A következő győri találat után viszont már nem tudott egyenlíteni a Nyíregyháza. A félidő végéig ugyan mindkét csapatnak több lehetősége adódott még a gólszerzésre, de maradt a győri előny.

A szünetben kapust cserélt a Nyíregyháza, a magát rosszul érző Balogh helyére Ovszijenko állt be. A győriek tovább támadtak és Priskin megmozdulása után sikerült növelniük az előnyüket. A Nyíregyháza aztán többször is eljutott a győriek kapujáig, végül Bajzát gólja jelentette a szépítést a hazaiak számára. A hajrában több nagy nyíregyházi lehetőség maradt ki, Rudolf révén pedig a győriek is növelhették volna előnyüket, de az eredmény már nem változott.

hvzs \ sgr \ bdó

MTI 2014. szeptember 20., szombat 16:52

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply