Győzelmével harmadik a Ferencváros

2014. August 28. Thursday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Ferencváros hazai környezetben 2-0-ra nyert az újonc Dunaújváros ellen a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésén.

Győzelmükkel a zöld-fehérek a tabella harmadik helyére jöttek fel.

OTP Bank Liga, a 3. fordulóból elhalasztott mérkőzés:

Ferencváros-Dunaújváros Pase 2-0 (2-0)

Groupama Aréna, 7789 néző, v.: Erdős
gólszerzők: Ugrai (30.), Böde (44.)
sárga lap: Gyömbér (37.), Pavlovic (62.), illetve Szekeres (38.), Muscat (55.)

  • Ferencváros: Dibusz – Dilaver, Pavlovic, Mateos, Bönig – Ugrai (Kukuruzovic, 71.), Gyömbér, Gera (Havojic, 77.), Busai (Cukic, 60.) – Lauth, Böde
  • Dunaújváros Pase: Milinte – Villám, Gavric, Szekeres A., Csehi T. – Zsótér, Józsi, Böőr (Sóron, 79.), Petneházi (Muscat, a szünetben), Orosz (Thiago, 69.) – Urbin

A Ferencváros az első pillanattól kezdve nagy nyomás alá helyezte az újoncot, de a Dunaújváros Milinte nagyszerű védéseinek köszönhetően egy jó darabig tartotta magát. A 30. percben Ugrai góljával a zöld-fehérek feltörték a vendégek védelmét, ettől kezdve pedig még felszabadultabban futballoztak, és Böde révén növelték előnyüket a szünet előtt.

A fordulás után némileg visszavett a tempóból a hazai csapat, ennek ellenére könnyedén növelhette volna előnyét. A vendégek is veszélyeztették egyszer-egyszer Dibusz kapuját, de nem találtak a hálóba, az eredmény így nem változott.

sgg \ sgj \ blz

MTI 2014. augusztus 27., szerda 20:29

Related Articles

Leave a Reply