Győzelemre tör a Pápa a Győr ellen

2014. April 17. Thursday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Présinger Ádám, a Lombard Pápa labdarúgócsapatának balhátvédje szerint a Videoton elleni bravúreredmény után akár le is győzhetik a hétvégén bajnoki címvédő Győri ETO együttesét.

rok-kronaveter

A Lombard Pápa bravúros eredményt ért el az NB I legutóbbi fordulójában a Videoton otthonában. Noha a vendégek kétszer is vezettek, és csak döntetlenre végződött a meccs, a székesfehérváriak stadionjából bravúrnak számít elhozni egy pontot. A találkozó egyik legjobbja Présinger Ádám volt, aki elárulta, hogy sokan a csapatból nem számítottak arra, hogy pontot fognak szerezni a Sóstói Stadionban. “Az első félidőben elég jól futballoztunk, a vezetést is megszereztük, az előnyünket azonban a második játékrészben nem tudtuk megőrizni” – mondta a védelem oszlopa, majd hozzátette: ha nagyobb szerencséjük van, akár három ponttal is távozhattak volna Székesfehérvárról, de a döntetlent igazságos eredménynek tartja.

Présinger persze már előre gondol, hiszen a tabella kilencedik helyén álló Pápára újabb nagyon komoly kihívás vár, miután a második helyezett, címvédő Győrrel játszik. A hátvéd viszont úgy gondolja, hogy az mindenképp előny, hogy hazai pályán fogadhatják a Rába-parti együttest.

“Ez sem lesz könnyebb összecsapás, mint a Videoton elleni találkozónk. Remélem, hogy meg tudjuk szombaton szorongatni a Győrt, és akár a győzelmet is megszerezhetjük az ETO ellen. Nem lesz egyszerű, láttam a Győr mérkőzését a Kecskeméttel szemben, ám semmi sem lehetetlen, ebből adódóan jó lenne három pontot szerezni hazai pályán” – mondta Présinger Ádám.

A szombati bajnokin a Pápa győzelmére 7.50, a döntetlenre 4.20, Győr sikerére pedig 1.44 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply