Gyorsan pótolta Destrót a Roma

2015. February 2. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Rudi Garcia
Nem sokáig maradt csatár nélkül az AS Roma labdarúgócsapata, amely ugyan elveszítette Mattia Destrót, de a helyére két új játékost is igazolt.

 

Destro 700 ezer euróért kölcsönbe az AC Milanhoz ment, és ha beválik, akkor a milánóiaknak elővásárlási joguk lesz rá, és a nyáron 16 millió euróért végleg megvásárolhatják. A rómaiak ezzel öt gólt elbuktak a támadószekcióban, a válogatott csatár mellett még a hétgólos szerb Adem Ljajics, illetve a négy gólig jutó veterán világbajnok, Francesco Totti számított kulcsembernek.

Az érkezők közül a Cagliari támadója, Victor Ibarbo szintén kölcsönbe (2,5 millió euróért) költözött át Szardíniáról a fővárosba, a világbajnokságot is megjárt kolumbiai válogatott játékos az idényben eddig csupán kétszer volt eredményes. Viszont ha jól teljesít, akkor tovább is maradhat a csapatnál, ebben az esetben azonban még 12,5 millió eurót kell érte fizetni a Cagliarinak.

A két klub között egyébként is jó a kapcsolat, hiszen a középpályás Radja Nainggolan két éve érkezett kölcsönbe, és tavaly nyáron vette meg végleg a Roma, de a fővárásiaknak elővásárlási joga van a júliusban érkezett védőre, Davide Astorira is. Azaz ha minden jól megy, a Cagliari két év alatt 40 millió eurót gombol le a riválisról.

Ibarbo a keddi Coppa Italia-negyeddöntőn akár be is mutatkozhat: a Roma hazai győzelmére 1.95 az odds, a döntetlenre 3.50, míg a Fiorentina sikerére 3.75 szorzóval lehet fogadni.

Ibarbón kívül Rudi Garcia edző még fantáziát látott a CSZKA Moszkva támadójában, Seydou Doumbiában, aki jelenleg az elefántcsontparti válogatottal az Afrika-kupán szerepel. A csatár az utóbbi időszakban kiválóan teljesített az orosz együttesben, tavaly 22 bajnokin 18 gólt szerzett, a mostani idényben 13 meccsen hétszer talált az ellenfelek kapujába.

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a klub megállapodott már a Tottenhammel is, és a szezon hátralévő részében, a román válogatott védő, Vlad Chiriches az olasz bajnokság második helyezettjénél folytatja.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply