A Győr legyőzte a Videotont Székesfehérváron

2014. March 16. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A vendég Győri ETO egy góllal legyőzte a második félidőben tíz emberrel játszó Videotont a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának zárómérkőzésén.

 

OTP Bank Liga, 20. forduló:

Videoton FC – Győri ETO FC 0-1 (0-0)

Székesfehérvár, 3050 néző, v.: Vad II

gólszerző: Martinez (67.)
sárga lap: Juhász (45.), Caneira (45.), Oliveira (93.), illetve Lang (34.), Kamber (41.), Pátkai (89.), Mevoungou (92.)
piros lap: Vinicius (45.)

  • Videoton: Calatayud – Szolnoki, Juhász R., Vinicius, Stopira – Sándor Gy., Caneira (Oliveira 86.) – Gyurcsó (Nikolics 68.), Kovács I. (Nildo 78.), Haraszti – Zé Luis
  • Győr: Kamenar – Svec, Lang, Had, Dinjar – Pátkai, Kalmár, Kamber – Dudás (Martinez 46.), Rudolf (Andric 63.), Varga R. (Mevoungou 78.)

A találkozó elején a Videoton lépett fel támadólag, a vendégek kontrákból próbáltak veszélyt teremteni. A csapatok csak helyzetekig jutottak egészen a félidő utolsó percéig, amikor a győri Varga Roland kapufát lőtt, majd a kipattanó labdára érkező Pátkait Vinicius buktatta a tizenhatoson belül. A játékvezető a brazil légióst kiállította, és büntetőt ítélt, Rudolf tizenegyesét azonban Calatayud kivédte.

A második félidőben – emberelőnye birtokában – a Győr ragadta magához a kezdeményezést, és Martinez fejesgóljával megszerezte a vezetést. Mint később kiderült, ez a találat eldöntötte a három pont sorsát. A harmadik Győr győzelmével egy pontra megközelítette a második helyezett Videotont.

A dühös hazai szurkolók a mérkőzés végén különböző rigmusokkal adták José Gomes vezetőedző tudtára, hogy távozását kívánják. A Videoton november 18. óta nem nyert bajnoki mérkőzést, akkor a Mezőkövesdet verte meg 1-0-ra.

bszt \ sma \ ksy

MTI 2014. március 16., vasárnap 20:48

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply