Guardiola félti az állását

2014. July 25. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Pep Guardiola
Joseph Guardiola nem érzi magát tökéletesen biztonságban a Bayern München labdarúgócsapatának kispadján, szerinte, ha nem teljesít jól az együttes, akkor könnyen kirúghatják akár őt is.

 

A Bayern München a legutóbbi két világbajnokság után feltűnően gyenge rajtot produkált a következő szezonban, vélhetően azért, mert mindig sok válogatott játékost adott a vébére, és a focisták nem pihenték ki magukat. A 2006-os világbajnokság után az első tizenegy bajnoki közül mindössze ötöt nyert meg a Bayern, két döntetlen mellett négyszer kikapott, négy éve hasonlóan gyenge volt a rajt, az első tizenegy bajnokin négy győzelem és négy döntetlen mellett háromszor is vereséget szenvedtek a bajorok.

Matthias Sammer, a Bayern München sportigazgatója szerint még egyszer nem engedheti meg magának a bajor sztárcsapat, hogy ilyen rosszul kezdje a bajnokságot, Joseph Guardiola, a csapat edzője pedig ezt egy burkolt üzenetnek fogta fel.

“Nincs itt semmi titok. Ha nem sikerül sikerre vinnem a csapatot, akkor jön egy következő edző” – jelentette ki Guardiola a klub Egyesült Államokbeli túrája előtt, egyúttal elismerve azt, hogy megvan benne az a félelem, amit az állása esetleges elvesztése miatt érez.

Guardiola hozzátette, hogy annak viszont nagyon örül, hogy csapatából hatan is tagjai lehettek a világbajnok német válogatottnak. “Boldog vagyok a vb-arany miatt, és nagy ajándék, hogy ehhez hat Bayern-játékos is hozzá tudott járulni” – mondta.

A címvédő Bayern München augusztus 22-én kezdi meg a német bajnokságot, amikor a Wolfsburgot fogadja, a hazaiak győzelmére 1.20 az odds, a döntetlenre 7.00, a vendégek sikerére pedig 11.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply