Klopp elégedett Immobilével

2014. July 25. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Jurgen Klopp
Jürgen Klopp elégedetten nyilatkozott a nyáron igazolt támadóról, a Borussia Dortmund mestere szerint Ciro Immobile új lendületet hozhat a gárdának.

 

Az olasz bajnokság elmúlt kiírásában Immobile 22 gólt szerzett és ezzel a Serie A gólkirálya lett. A Torino játékosáért rengeteg csapat jelentkezett be a szezon végén, végül a Borussia Dortmund szerezte meg a 24 éves csatárt. Immobile játékjogáért 18,5 millió eurót fizetett a Borussia Dortmund, és a jelek szerint a németek egyelőre nem bánták meg a leigazolását.

Jürgen Klopp könnyen beépítette a csapatba az olasz játékost, aki a felkészülés eddigi szakaszában mindenki elégedettségére teljesített. Immobile már be is mutatkozott új csapatában, az Osnabruck elleni meccsen egy félidőt szerepelt.

“Nagyon keményen dolgozik, az edzéseken mindig példamutató a munkája. Emellett pedig már bizonyította, hogy milyen kiváló képességekkel rendelkezik” – jelentette ki Klopp.

A dortmundiak csapatkapitánya a szakvezetőével egybecsengő véleményt fogalmazott meg az új igazolásról:

“Nagyon sokat várunk tőle, azt már látjuk, hogy igazi lesipuskás. Már az első napok tapasztalatából leszűrhető, hogy egy nagyon nyitott, sikerre éhes típus” – mondta új csapatársa kapcsán Sebastian Kehl.

Tétmeccsen való bemutatkozására még egy hónapot kell várnia a támadónak, a Borussia Dortmund augusztus 23-án a Bayer Leverkusen ellen kezdi meg a bajnokságot. A házigazda Borussia Dortmund sikerének az oddsa 1.53, a döntetlenre 4.00, a Bayer Leverkusen győzelmére 6.00 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a két gárda leverkuseni meccse 2-2-es döntetlennel végződött, míg a dortmundi összecsapást a Bayer nyerte 1-0-ra.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply