Gödörbe került a Watford

2014. December 1. Monday in Angol Championship, Hírek

A Watford nagyszerűen kezdte az idényt, olyannyira, hogy 15 forduló után az élen állt az angol másodosztályban. Azóta azonban csak szenved a gárda.

Tözsér Dániel

A watfordiak az első 15 fordulóban mindössze kétszer hagyták el vesztesen a pályát a Championshipben, azonban az azóta eltelt négy meccs mindegyikén kikaptak, így az első helyről pillanatok alatt visszacsúsztak a hetedik pozícióba. Hétvégén a Cardiff City tudott nyerni a Watford otthonában 1-0-ra, pedig a meccs nagy részében a hazaiak irányítátták a játékot, és futballoztak mezőnyfölényben.

A szurkolók néhány hete már-már elhitték, hogy egy feljutást eredményező menetelést kezdett meg a csapat, ezek után természetesen csalódást keltő az elmúlt hetek eredménysora, ezt jelzi, hogy a Cardiff elleni meccs után füttyszóval mutatták ki nemtetszésüket az öltözőbe vonuló együttesnek.

Slavisa Jokanovic vezetőedző a találkozót követően bocsánatot kért a szurkolóktól, és elmondta, hogy teljesen megérti az elégedetlenségüket. Hozzátette azt is, hogy ő maga sem érti, hogyan sikerült elveszíteni egy olyan meccset, amelyen szinte csak együttesének volt helyzete.

“A kifütyülés normális reakció, hiszen zsinórban negyedik meccse nem szereztünk pontot. Nem is vártunk mást. Szeretnék bocsánatot kérni a drukkerektől az előző meccseken nyújtott játékunkért, ennél többet most nem tudunk tenni” – mondta Jokanovic.

A szakember azt is hozzátette, hogy a csapat mostanában nem tud azon a szinten teljesíteni, mint amit a szurkolók elvárnak, ugyanakkor a játék képe alapján az előző négy vesztes meccs bármelyikét megnyerhette volna a csapat.

“Az emberek a csapat körül idegesek, de nekem nyugodtnak kell maradnom, és folytatni a munkát” – mondta Jokanovics arra felvetésre, hogy egyre türelmetlenebb a hangulat a klubnál, és négy vereség után akár a menesztése is szóba kerülhet a tulajdonosknál.

A Watford pénteken a középmezőnyben szerénykedő Fulham otthonába látogat. A hazai győzelemre 2.20 az odds, a döntetlenre 3.30, a Watford diadalára 3.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply