by

Franciaország vs. Honduras – 2014/06/15

2014. June 15. Sunday in Elemzés, Futball elemzés, PRÉMIUM tartalom, Tippek, Világbajnokság 2014

Franciaország VS

Világbajnokság 2014

2014/06/15 21:00 (CET),

Estadio Beira-Rio

Honduras
Mérkőzések: Teljesítmény: Mérkőzések:

Világbajnokság 2014, E-csoport: Porto Alegre Beira-Rio stadionjában Franciaország válogatottja Honduras hasonló csapatával találkozik.

Franciaország az európai világbajnoki selejtező I csoportjának második helyén végzett, a pótselejtezőben pedig Ukrajnát múlta felül 3-2-es összesítéssel. Eddig Franciaország 13 világbajnokságon vett részt, 1998-ban megnyerte a trófeát, 2006-ban ezüstérmes volt, 1958-ban és 1986-ban pedig bronzérmes lett. A legutóbbi VB-n az A csoport utolsó helyén végzett és kiesett.

Szövetségi kapitányuk Didier Deschamps a következő keretet állította össze:

  • kapusok: Hugo Lloris (csapatkapitány), Steve Mandanda, Mickael Landreau;
  • védők: Mathieu Debuchy, Lucas Digne, Patrice Evra, Laurent Koscielny, Eliaquim Mangala, Bacary Sagna, Mamadou Sakho, Raphael Varane;
  • középpályások: Yohan Cabaye, Morgan Schneiderlin, Blaise Matuidi, Rio Mavuba, Paul Pogba, Moussa Sissoko, Mathieu Valbuena;
  • csatárok: Karim Benzema, Olivier Giroud, Antoine Griezmann, Loic Remy, Remy Cabella.

A Francia válogatott legnagyobb hiányzója kétségtelenül Franck Ribery, akit egészségügyi állapota miatt Didier Deschamps nem tudott beválogatni a keretbe.

Hugo Lloris csapatkapitány, a Tottenham kapusa lesz a hálóőr, a védelemben a kezdők lehetséges, hogy a következő játékosok lesznek: Patrice Evra, Bacary Sagna, Laurent Koscielny és Mamadou Sakho. A középpálya gerincét Blaise Matuidi és a Juventus játékosa, Paul Pogba, valamint Yohan Cabaye fogják alkotni. A támadósorban Benzema mellett Olivier Giroud és Loic Remy fog szerepelni.

Ribery nélkül is erős csapata van Franciaországnak, bármilyen eredményre képesek lehetnek.

A francia válogatott az utóbbi 10 mérkőzéséből 7-et megnyert, 2-szer döntetlent ért el és csak egyszer kapott ki. Olyan csapatokat győzött le mint Hollandia, Norvégia, Ukrajna (3-0), Finnország, Ausztrália és csak Ukrajnától kapott ki (2-0).

Honduras a 3. helyen végzett a CONCACAF-selejtezőn, úgy jutott ki a világbajnokságra. Honduras csupán kétszer szerepelt a világbajnokságok történetében, 1982-ben és 2010-ben, mindkétszer a csoportkörig jutott el. Az utóbbi VB-n negyedik helyen végzett a H csoportban.

Luis Fernando Suarez szövetségi kapitány kerete a következő játékosokból tevődik össze:

  • kapusok: Noel Valladares (csapatkapitány), Donis Escober, Luis Lopez;
  • védők: Brayan Beckeles, Emilio Izaguirre, Juan Carlos Garcia, Maynor Figueroa, Victor Bernardez, Osman Chavez, Juan Pablo Montes;
  • középpályások: Arnold Peralta, Luis Garrido, Roger Espinoza, Jorge Claros, Wilson Palacios, Oscar Garcia, Andy Najar, Mario Martinez, Marvin Chavez;
  • csatárok: Jerry Bengtson, Jerry Palacios, Carlo Costly, Rony Martinez.

A hondurászi kapusoknak nincs nemzetközi tapasztalatuk és ez egy elég nagy probléma. A védelemben két játékos szereplése tűnik biztosnak, mégpedig Maynor Figueroanak , illetve Emilio Izaguirrenek. A középpályán Wilson Palacios, Roger Espinoza és Oscar Garcia jöhet számításba. A támadók közül Jerry Bengtson és Carlo Costly kiemelkedik, nekik köszönhető elsősorban, hogy a válogatott eljutott a VB-re.

Honduras az utóbbi 10 mérkőzéséből csak 3-at nyert meg, 4-szer döntetlent ért el és 3-szor vereséget szenvedett. Legyőzte Venezuelát, Costa Ricát és Mexikót, de kikapott Izraeltől, Törökországtól és Brazíliától.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.30 1 | 1.30 Unibet X | 5.75 X | 5.75 Winmasters 2 | 11.00 2 | 11.00 Unibet

A két csapat közül egyértelműen Franciaország az esélyes, de ettől függetlenül óvatosnak kell lenni. Honduras kijutott a VB-re, tehát annak megfelelően teljesített.

Összegzés:

A papírforma alapján Franciaország nyeri ezt a találkozót, úgy gondolom, hogy a papírforma érvényesül. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk:Nyertes tipp
Franciaország győzelem | 1.32 Franciaország győzelem | 1.32 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/06/15, 16:49

Related Articles

Leave a Reply