Ferreyrával erősített a Newcastle

2014. August 4. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Fabricio Coloccini
A Newcastle United kölcsönben egy évre szerezte meg az argentint, akit a szezon végén végleg leigazolhat a Sahtar Donyecktől.

 

Facundo Ferreyra tavaly nyáron kötelezte el magát a Sahtar Donyeckhez, az ukrán gárda 9 millió dollárt fizetett ki az argentin tehetségért. Ugyan mindössze 13 bajnokin lépett pályára, ám így is hat góllal zárta a bajnokságot. Azonban az Ukrajnában kialakult helyzet miatt már egy év után a távozás mellett döntött, és a Newcastle United csapott le rá. Ferreyra egy évre kölcsönbe került az angol élvonalban szereplő klub, amely 2 millió eurót szánt az üzletre. A Newcastle a szezon végén végleg leigazolhatja az argentint, ha újabb 8 millió eurót utal át az ukránok részére.

“Nagyon örülök ennek a szerződésnek, mindenképpen szerettem volna a Premier League-ben szerepelni. Tudtam, hogy a Newcastle érdeklődik utánam, így nem volt nehéz dolgom a döntést illetően. Beszéltem Fabricio Coloccinivel, és azok alapján, amit nekem mesélt, azonnal eldőlt, hogy ide igazolok” – jelentette ki a Ferreyra.

A Newcastle United az angol pontvadászat első körében a bajnok Manchester Cityt látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 5.25, a döntetlenre 4.20, a vendégek sikerére 1.57 a szorzó.

A két csapat elmúlt tíz meccsét kivétel nélkül a Manchester City nyerte, a Newcastle legutóbb 2005-ben tudott nyerni a manchesteriek ellen. A Manchester City az elmúlt hat Newcastle United elleni találkozóján csak egy gólt kapott.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply