Sanchez még nem százszázalékos

2014. August 4. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Alexis Sanchez
Az Arsenal új igazolása már két meccsen is pályára lépett a londoniak színeiben, de még nem érzi százszázalékosnak magát.

 

Az Arsenal már a szezon végén nyilvánvalóvá tette, hogy idén nyáron mindent megtesz, hogy megerősítse keretét. Arsene Wenger a támadósor feljavításán nem sokat gondolkozott, és leigazolta a Barcelonánál létszámon fölülinek tekintett Alexis Sanchezt.

A chilei támadóval ugyan elégedettek voltak a katalánok, az elmúlt szezonban szép számmal gyártotta a gólokat, ám a Barcelonánál végbement változások miatt a továbbiakban nem számítottak rá. A szezon végén Sanchez a világbajnokságon is bizonyíthatott, a nyolcaddöntőig jutó dél-amerikaiak egyik legjobbja volt a brazíliai vb-n.

Sanchez már be is mutatkozott új csapatában, csereként lépett pályára a Benfica ellen 5-1-re megnyert meccsen, majd kezdő volt a Monaco elleni összecsapáson, amelyet viszont 1-0-ra elvesztettek az ágyúsok.

“Lépésről lépésre kell haladnom, még csak kétszer edzettem együtt a csapattal. Ma 70 percet játszottam, és úgy érzem, hogy nincs másra szükségem, csak folytatni a munkát. Nagyon tetszik a csapat játéka, és most az a legfontosabb a számomra, hogy minél többet szerepelhessek. Aztán persze majd fontossá válnak a gólok és a trófeák is” – jelentette ki Alexis Sanchez.

A chilei már a hétvégén tétmeccsen bizonyíthat az Arsenalban, amely vasárnap a Community Shielden a Manchester Cityvel csap össze az idény első trófeájáért: a londoniak sikerének az oddsa 3.30, a döntetlenre 3.50, a manchesteriek győzelmére 2.10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply