Reust nem engedi a Borussia Dortmund

2014. August 4. Monday in Hírek, Német Bundesliga

Marco Reus
A Borussia Dortmund nem hagyja, hogy újabb sztárjátékosa igazoljon el a nyáron, annak ellenére, hogy folyamatosan hallani a Bayern München érdeklődéséről.

 

A Borussia Dortmund idén nyáron is elvesztette egy alapemberét, a várakozásoknak megfelelően Robert Lewandowski a Bayern Münchenbe igazolt, miután lejárt a szerződése a dortmundiakkal. A pletykák szerint a bajorok egy másik kezdőjátékosra is kivetették a hálójukat, Josep Guardiola úgy véli, hogy Marco Reusnak még a bombaerős Bayern-középpályán is találna helyet.

Reust az elmúlt Bundesliga-idény legjobb játékosának választották, ám ennek ellenére nem mondhatja szerencsésnek magát, éppen a világbajnokság előtt sérült meg, így lemaradt a németek vb-sikeréről. Azóta már felépült sérüléséből, és a hírek szerint a Bundesliga rajtjára bevethető állapotba kerülhet.

“Ahogy azt már korábban is mondtuk, Reus maradni fog. A következő szezont nálunk tölti, nincs is másik opció. Abban bízunk, hogy hosszabb távon is a klubnál tudjuk tartani, erre már tervünk is van, reméljük sikerül vele szerződést hosszabbítani” – jelentette ki a Borussia Dortmund ügyvezetője, Hans-Joachim Watzke.

Reus 2012-ben igazolt Dortmundba, amely 17 millió eurót fizetett a Borussia Mönchengladbachnak. A támadó középpályás 62 bajnokin szerepelt Jürgen Klopp csapatában, és 30 gólt szerzett.

A Borussia Dortmund a Bayer Leverkusent látja vendégül a Bundesliga első fordulójában: a hazai győzelem oddsa 1.57, a döntetlenre 4.33, a vendégek sikerére 5.00 a szorzó.

A két csapat elmúlt tíz meccséből ötöt nyert meg a Dortmund, három döntetlennel zárult, kettőn a Leverkusen győzött.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply