Hivatalos: Navas a Real Madridban

2014. August 4. Monday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

A Real Madrid hivatalosan is bejelentette, hogy sikerült megegyezni a Levantéval Keylor Navas átigazolása kapcsán, a Costa Rica-i válogatott kapus hat évre kötelezte el magát a királyiakhoz.
Carlo Ancelotti

Ancelotti Keylor Navasra szavazott kapusposzton.

A királyi klub az elmúlt szezonokban kapusposzton jól el volt láva, Iker Casillas mellett Diego Lopez is megbízható teljesítményt nyújtott. A csapatkapitány az elmúlt szezonban a BL-ben és a kupában kapott bizonyítási lehetősége, míg Lopez a bajnokságban védhette a madridiak kapuját.

Korábban lehetett hallani, hogy Carlo Ancelotti végül egyik kapusra sem számít a jövőben, helyükre pedig a Levante portása Keylor Navas érkezhet. Az már biztos, hogy Diego Lopez elhagyja a Real Madridot, amely vasárnap a Costa Rica-i hálóőr érkezését is bejelentette.

Navas már az elmúlt szezonban klubcsapatában is remekelt, idényét pedig parádés világbajnoki meneteléssel fejelte meg. A közép-amerikai válogatott Navasszal a kapujában a brazíliai világbajnokság negyeddöntőjéig jutott, a legjobb nyolc között is csak tizenegyesekkel kapott ki a későbbi bronzérmes Hollandiától.

Navast kedden mutatják be hivatalosan a Real Madridban, amely 10 millió eurót fizet a Levanténak a kapus játékjogáért. Navas a hét elején esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, a hírek szerint hat évre kötelezte el magát.

A Real Madrid az elmúlt szezonban harmadik lett a bajnokságban, de 10. Bajnokok Ligája-győzelmét aratta. Az idei bajnoki idényt Ancelotti csapata az újonc Cordoba ellen kezdi: a madridiak sikerének az oddsa 1.071, a döntetlenre 11.00, a cordobaiak győzelmére 26.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply