A Ferencváros legyőzte a Puskás Akadémiát

2014. September 14. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Ferencváros 2-1-re legyőzte a vendég Puskás Akadémiát a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, így továbbra is hatpontos hátránnyal üldözi a százszázalékos teljesítménnyel listavezető Videotont.

 

A felcsútiak mostani kudarcukkal nyeretlenek maradtak.

OTP Bank Liga, 7. forduló:

Ferencváros-Puskás Akadémia 2-1 (2-0)

Groupama Aréna, 7082 néző, v.: Szabó Zs.
gólszerzők: Lauth (23.), Böde (25.), illetve Sallai (79.)
sárga lap: Cukic (83.), illetve Vaszicsku (2.), Lencse (29.), Guaru (52.)

  • Ferencváros: Dibusz – Dilaver, Mateos, Pavlovic, Bönig – Somália (Ugrai, 78.), Gyömbér, Busai (Nalepa, a szünetben), Kukuruzovic, Lauth (Cukic, 88.) – Böde
  • Puskás Akadémia: Danilovic – Szélesi, Vaszicsku, Tamás, Gohér (Guaru, 30.) – Szakály D., Polonkai (Papp, 78.), Tóth II. B., Czvitkovics (Sallai, 70.) – Lencse, Tischler

A Ferencváros az első perctől magához ragadta a kezdeményezést, szinte csak az volt a kérdés, hogy mikor szerzi meg a vezetést. A félidő közepén aztán hamar kétszer is betaláltak a hazaiak, így biztos előnnyel vonulhattak az öltözőbe.

A folytatásban is a zöld-fehérek irányítottak, de hiába voltak meg a lehetőségeik, nem tudták növelni előnyüket. A vendégek váratlanul szépítettek bő tíz perccel a vége előtt, ettől a hazaiak megzavarodtak, de a hajrára feltámadó felcsútiaknak végül nem sikerült egyenlíteniük.

sgj \ sma \ sag

MTI 2014. szeptember 14., vasárnap 20:41

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply