Felcsútra látogat a címvédő

2014. May 4. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Norbert Farkas

Az utolsó három fordulóban öt pontot hozott a listavezető Debrecenen a címvédő Győri ETO labdarúgócsapata, így az utolsó négy körre ismét szorossá és izgalmassá vált a bajnokság. A Debrecen 53 ponttal vezet, a Győrnek 50 pontja van, azaz a zöld-fehéreknek nem szabad már botlani, ha szeretnének aranyérmet nyerni.

 

Amíg az NB I második helyén álló ETO az utolsó hét fordulóban nem kapott ki, sőt mi több hat győzelme mellett mindössze egyszer veszített pontokat, éppen a debreceni 2-2-es döntetlen alkalmával. A Puskás Akadémia ugyanakkor a legutóbbi négy bajnokijából hármat elveszített, és csak a Pécs ellen szerzett egy pontot a hazai 1-1-es döntetlennek köszönhetően.

Ugyan a felcsútiakat nem fenyegeti közvetlenül a kiesés, néhány pont még kellene a teljes megnyugváshoz. “Jó lenne, ha sikerülne százszázalékosan a meccsre koncentrálni, mert az utóbbi időben hiába gyakoroljuk a pontrúgásokat, mégis sok gólt kapunk szögletből” – panaszkodott Benczés Miklós vezetőedző. A szakember elmondta, hogy nincs olyan ellenfél, amelytől félni kellene, hiszen sikerült már legyőzni a Diósgyőrt és a Fradit is. “Nehéz meccsre számítok, mert a Győr nagyon beindult.”

Az ETO edzője, Horváth Ferenc úgy vélte, a védekezés fog dönteni, hiszen mindkét együttesnek a támadójáték az erénye, az nyer, aki stabilabbá teszi a hátsó alakzatát.

A Kisalföld azt írta, hogy a vendégek 580 belépőt kaptak, amit a drukkerek egy nap alatt felvásároltak. Több belépőt azonban hiába igényelt a klub, már nem kaphatott.

“Remélem, jó hangulat lesz a Pancho Arénában, ami segít bennünket. Hiszen a pályák mindenhol egyformák, csak a körítés más” – tette hozzá Horváth, aki abban bízik, szombat este, a mérkőzés után is jó szívvel gondol vissza az áprilisban átadott új stadionra.

A Győr idegenbeli győzelmére 1.80 az odds, a döntetlenre 3.75, míg a Puskás Akadémia hazai sikerére 4.20 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply