FA-kupára vágyik az Everton egyik játékosa

2016. April 1. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

James McCarthy
James McCarthy szerint a liverpooli csapat játékosai már az FA-kupa elődöntőjére gondolnak, az Everton még nem tudja, melyik csapat lesz az ellenfél.

Az Everton nem büszkélkedhet szezonjával, a bajnokságban a gárdának esélye sincs a nemzetközi kupaindulásért folytatott harcban. Azonban ennek kivívására még van lehetősége a liverpooliaknak, akik így akár még sikeressé is fordíthatják az idényüket.

Roberto Martínez csapata a 12. helyen áll a Premier League-ben, a hétvégén a Manchester United lesz az ellenfél a pontvadászatban, ám a bajnokság helyett már a kupa elődöntő jár a liverpooli fejekben.

“Azt hiszem, hogy velem együtt mindenki a keretben nyerni akar valamit. Már az FA-kupa elődöntőjében vagyunk, nagyon várjuk, de tudjuk, hogy még hosszú az út a célig. Valójában tisztában vagyunk vele, hogy valamit le kell tennünk az asztalra” – mondta McCarthy.

A középpályás szerint a saját kezükben a sorsuk, de tudják, hogy kemény meccs vár rájuk. Ellenfelük még nem ismert, a Manchester United-West Ham negyeddöntőt az 1-1-es döntetlen után újrajátsszák.

“A Manchester United vagy a West Ham vár ránk, mindkettő kemény ellenfél lenne, és akkor még ott van a másik ágon is két csapat” – mondta az Everton labdarúgója. Az FA-kupa másik elődöntőjében a Crystal Palace és a Watford mérkőzik.

A Manchester Unitedre azonban még a bajnokságban is komoly csata vár az első ötbe kerülésért, a hatodik manchesteriek az ősszel 3-0-ra nyertek a Goodison Parkban. Louis van Gaal csapata az ötödik helyezett West Hammel áll azonos pontszámmal a hatodik helyen.

A Manchester United vasárnapi sikerére a szorzó 2.10, a döntetlenre 3.50, az Everton bajnoki győzelmére 3.75.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply