Ezúttal nem rontaná el a Bournemouth

2015. January 30. Friday in Angol Championship, Hírek

Rendkívül szoros az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság élmezőnye, 27 forduló után az első és a hatodik helyezett csapat között csupán négy pont a különbség. Pénteken azonban változhat a helyzet, az 51 ponttal listavezető AFC Bournemouth együttese ugyanis a 47 ponttal rendelkező hatodikat, a Watfordot fogadja.

Tözsér Dániel

A hazaiak eddigi hat vereségük közül háromszor kaptak ki hazai közönség előtt, érdekes módon nem a közvetlen riválisoktól, hanem a Norwich Citytől, a Nottinghamtől és a gyengélkedő Leedstől. A Tőzsér Dániellel felálló Watford is inkább idegenben hullajtja a pontokat, hat győzelem és két döntetlen mellett ötször is kikapott már.

A Bournemouth hazai győzelmére 1.85 az odds, a döntetlenre 3.90, míg a Watford sikerére 4.33 szorzóval lehet fogadni.

A hazaiaknál Eddie Howe menedzser változtatásokat ígért a kezdő tizenegyben, miután a csapat egy hete a 2-1-re kikapott az Aston Villától és kiesett az FA-kupából. Ami jó hír, hogy miután a dél-afrikai válogatott korán elbúcsúzott a kontinenstornától, a szakvezetés ismét számíthat a 24 éves csatárra, Tokelo Rantie-ra.

A Watfordban nincsen friss hiányzó, a húzódással bajlódó Almen Abdi és Fernando Forestieri, a hátát fájlaló Joel Ekstrand, illetve a térdproblémával küzdő Sean Murray hiányzása nem újkeletű probléma.

Amíg a Bournemouth sorozatban két vereségnél jár (az FA-kupa-meccs előtt a Leeds otthonában kapott ki 1-0-ra), addig a Watford imponálóan teljesített az elmúlt 13 napban. Két hazai meccsén összesen 12 gólt szerzett, a Charlton Athleticet 5-0-ra, s Blackpoolt 7-2-re győzte le.

A felek legutóbbi két, egymás elleni bajnokija egyaránt 1-1-es döntetlent hozott, szeptemberben ráadásul úgy alakult ki az állást, hogy a Bournemouth idegenben büntetőt hibázott, de hiába vezetett így is a 83. percig, Craig Cathcart egyenlíteni tudott.

“Remélem, ezúttal nem rontjuk el a lehetőséget, bár amikor otthon játszunk, mindig nagyobb rajtunk a nyomás” – nyilatkozta a hazaiak csatára, Callum Wilson.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply