Erős csapattal a Milan

2014. January 22. Wednesday in Egyéb, Hírek

Az AC Milan erős csapattal fog kiállni az Udinese elleni Olasz Kupa-találkozón szerda este, hiszen ez a legkönnyebben járható út a csapat számár az Európa Liga felé.

Andrea Poli

Győztes mérkőzésen debütált az AC Milan labdarúgócsapatának kispadján Clarence Seedorf a hétvégén, amikor csapata 1-0-ra legyőzte a Hellas Veronát. A Milan számára ismét egy fontos meccs következik, hiszen az Udinesét fogadja szerdán este az Olasz Kupában. A mérkőzés előtt Mauro Tassotti másodedző tartott sajtótájékoztatót.

“A kieséses szakaszban vagyunk, mi vagyunk a favoritok a hazai pálya miatt, de így sem lesz könnyű. Tovább akarunk jutni, ez a legkönnyebben járható út az Európa Ligához. Erős csapattal fogunk kiállni, nyerni akarunk, fontos mérkőzés ez számunkra. A legfontosabb, hogy az első fél órában a legnagyobb nyomást helyezzük az Udinésére, úgy ahogy a Verona ellen is tettük. A 4-2-3-1-t a szezon végéig fogjuk alkalmazni” – utalt Tassotti arra, hogy Seedorf egy teljesen új taktikával küldte pályára a csapatot a hétvégén.

A holland vezetőedzőről Tassotti elmondta, hogy régóta ismerik egymást, még akkor is, ha az övék korábban edző-játékos kapcsolat volt. “Úgy érzem, hogy igazi részese vagyok a menedzsmentjének és ez jó érzés. Ő olyan ember, aki mindig figyel a részletekre, szinte az összes idejét annak szenteli, hogy fejlődjön a csapat. Azért dolgozik, hogy visszavezesse a Milant a legmagasabb szintre, látszik rajta, hogy tudatosan készült az edzői karrierjére.

Amikor új edző érkezik mindig megváltozik pár dolog, változhatnak pozíciók is. Remélhetőleg a lelkesedés töretlen marad” – mondta Tassotti.
A szerda esti meccsen a hazai pályán játszó Milan győzelmére 1.44 az odds, a döntetlenre 4.33, az Udinese sikerére pedig 7.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply