Eppel gólokkal pótolná a gólkirályt

2014. July 26. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Simon Attila
Eppel Márton tisztában van vele, hogy nehéz feladat előtt áll, hiszen a gólkirályt kell pótolnia Pakson, a hétvégi ellenfél, a Győri ETO pedig klubrekordot állíthat be.

 

Vasárnap a Győr Paksra látogat, amely tavaly a gólkirályt adta az NB I-nek Simon Attila személyében. A csatár azonban eligazolt, és a helyére érkezett az MTK-ból Eppel Márton, aki korábban már volt a Paks játékosa, és aki az első félévben tavaly még játszott a kék-fehéreknél, de utána mellőzte őt Garami József vezetőedző.

“Ez, és Simon Attila távozása egyértelművé tette, hogy visszajövök Paksra. Attila egyébként feladta nekem a leckét, hiszen egy gólkirályt kell pótolnom. Érzem is az elvárást velem szemben, de ez nem terhet jelent, inkább ösztönzőleg hat rám. Szeretnék legalább nyolc, tíz gólt szerezni, ez az a minimum, amivel elégedett lennék. Jó erőben érzem magam, és szerintem a csapat is jó állapotban van” – mondta Eppel.

Eddig két alkalommal tudott nyerni az ETO Pakson – legutóbb Rudolf Gergely duplájával – és most is arra készülnek a győriek, hogy elhozzák a három pontot. Érdekesség, hogy az eddigi 16 találkozó közül 14 meccsen mindkét csapat gólt szerzett, tavalyelőtt azonban gólnélküli döntetlenre végeztek a felek, majd legutóbb ősszel 2-0-ra nyert az ETO.

A győri klubnak tavaly hét egymást követő bajnokit sikerült megnyerni, a Kecskemét (2-1), a Paks (2-1), az Újpest (1-0), a Puskás Akadémia (1-0), a Honvéd (4-2) és a Kaposvár (5-0) és a Mezőkövesd (5-0) elleni diadallal zárult az év. A 2011/12-s bajnokságban állították fel a klubcsúcsot, akkor az előző idénnyel együtt zsinórban nyolc bajnokit nyert meg a Győr, ezt állíthatja most be Horváth Ferenc csapata, ha sikerül megvernie vasárnap a Paksot.

A győriek győzelmére 1.80, a döntetlenre 3.75, a hazai pályán játszó Paks sikerére pedig 4.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply