Először nyert idén a Haladás

2014. March 14. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Szombathelyi Haladás megszerezte első tavaszi győzelmét a labdarúgó OTP Bank Ligában: Artner Tamás vezetőedző együttese a 20. forduló pénteki nyitómérkőzésén otthon 1-0-ra nyert a Kecskemét ellen.

A szombathelyi csapat ezzel öt mérkőzésen át tartó nyeretlenségi sorozatának vetett véget, míg a kecskemétiek három veretlenül megvívott idegenbeli találkozó után kaptak ki újra saját stadionjukon kívül.

OTP Bank Liga, 20. forduló:

Szombathelyi Haladás – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 1-0 (0-0)

Szombathely, 2320 néző, v.: Becséri
gólszerző: Gyurján (55.)
sárga lap: Simon Á. (19.), Halmosi (72.), Guzmics (86.), illetve Karan (18.), Szalai D. (31.), Forró (68.)

  • Szombathelyi Haladás: Rózsa – Schimmer, Guzmics, Fehér Z., Bosnjak – Németh M. (Gyurján, a szünetben), Simon Á., Nagy I. G., Iszlai (Medgyes, a szünetben), Halmosi – Radó (Tóth P., 90.)
  • Kecskeméti TE-Phoenix Mecano: Poleksic – Forró, Karan, Varga R., Farkas A. – Balázs Zs., Eninful, Szalai D. (Pekár, a szünetben), Nagy P. (Patvaros, a szünetben), Szécsi – Bebeto (Pavicevic, 63.)

Az első félidőben alacsony színvonalú találkozót láthatott a közönség, ezt a két vezetőedző is érzékelte, ugyanis mindketten kettős cserére szánták el magukat a szünetben.

Hazai oldalon a változtatás be is jött, mivel a pályára küldött Gyurján – Karan hatalmas hibája után – vezetéshez juttatta a szombathelyi együttest. A 22 éves középpályás ezzel csapata első tavaszi gólját szerezte.

Ezután is inkább a hazaiak akarata érvényesült, ennek ellenére csak kapusuknak köszönhették, hogy otthon tartották a három pontot, ugyanis a hajrában Rózsa hatalmas bravúrral védte Pavicevic ziccerét.

sgg \ sgj \ blz

MTI 2014. március 14., péntek 19:03

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply