Elkérné római játékosait a bosnyák kapitány

2014. April 23. Wednesday in Egyéb, Hírek

Május 15-én kezdi meg közvetlen világbajnoki felkészülését a bosnyák labdarúgó-válogatott, amelynek szövetségi kapitánya, Safet Susic arra kérte két játékosát, Miralem Pjanicot és Senad Lulicot, hogy kövessenek el mindent annak érdekében, hogy ott lehessenek az első perctől kezdve az edzőtáborban.

Miralem Pjanic

Az olasz bajnokság ugyanis május 18-án zárul, és a Serie A-ban szereplő két csillag még az utolsó fordulóban klubkötelezettségének kellene, hogy eleget tegyen. “egkértem a bosnyák szövetség főtitkárát, hogy beszéljen az AS Roma és a Lazio vezetőivel, mert szeretném, ha Pjanic és Lulic május 15-én, csütörtökön már a kerettel együtt lehetne” – nyilatkozta Susic.

“Mindenki tudja, hogy a felkészülésünk akkor kezdődik, és egy olyan játékost sem szeretnék feleslegesen nélkülözni, akire a világbajnokságon számítanék.”

A szakember arra hivatkozott, hogy az utolsó négy fordulóban kicsi az esély arra, hogy a fővárosi klubok előrébb lépjenek a tabellán, azaz a két játékos szerepeltetése nem létszükséglet. Az AS Roma a legrosszabb esetben is ezüstérmes lesz, és bár matematikailag még utolérheti a Juventust, a nyolcpontos előnnyel vezető torinóiak aranyérmét igazán semmi se veszélyezteti. A Lazio a 9. helyen áll, és hétpontos hátrányban van a még Európa Liga-szereplést érő ötödik helyen tanyázó Inter mögött.

A bosnyák válogatott története során először harcolta ki a világbajnoki szereplést, a nyári, brazíliai eseményen Argentínával, Nigériával és Iránnal került egy csoportba. A június 15-i nyitányon győzelmére 8.00 az odds, a döntetlenre 4.50, míg az argentinok sikerére 1.40 szorzóval lehet fogadni.

Susic a Radio Sarajevónak adott interjújában elmondta, nagyon reméli, hogy az edzőtábor első napjára 22 játékosára számíthat, egyedül a Kínában légióskodó Zvjezdan Misimovic nem ér majd oda időben. A kapitány aggodalmát fejezte ki, hogy egyik legjobb csatára, Vedad Ibisevic kevés lehetőséget kap a Stuttgartban, és bár egészséges, félő, hogy a világbajnokságra nem lendül megfelelő formába.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply