Egy góllal nyert a Győr Pápán

2014. April 19. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A címvédő Győr 2-1-re nyert Pápán a labdarúgó NB I 25. fordulójának első szombati mérkőzésén.

 

Az immár hat bajnoki óta veretlen vendégek sikerükkel két pontra csökkentették hátrányukat a listavezető Debrecennel szemben, a hajdúságiak 16 órától Pakson lépnek pályára.

OTP Bank Liga, 25. forduló:

Lombard Pápa Termál FC-Győri ETO FC 1-2 (0-2)

Pápa, 2000 néző, v.: Iványi
gólszerző: Eszlátyi (81.), illetve Kamber (40.), Strestík (45.)
sárga lap: Tóth G. (32.), Sekour (64.), Struhár (87.), illetve Strestík (57.), Trajkovic (69.), Kamenár (86.)

  • Lombard Pápa Termál FC: Szűcs L. – Tóth G., Struhár, Présinger (Király, 62.), Németh M. – Griffiths (Kulcsár K., 25.), Csizmadia, Sekour, Nagy T., Arsic – Maric (Eszlátyi, 72.)
  • Győri ETO FC: Kamenár – Wolfe, Lipták, Lang, Dinjar – Kalmár (Trajkovic, 59.), Kamber, Strestík (Andric, 72.), Pátkai – Rudolf (Kronaveter, 80.), Varga R.

A hazaiak kezdték jobban a találkozót, de aztán a Győr fokozatosan átvette a játék irányítását. A félidő végén a vendégek két gólt szerezve jelentős előnyre tettek szert, amely akár nagyobb is lehetett volna, ha Szűcs Lajos nem véd néhányszor bravúrosan.

A folytatásban sokáig változatlan maradt az eredmény, ugyanis a Pápa nem tudott mit kezdeni a visszahúzódott Győrrel. Ahogy közeledett a meccs vége, úgy futballozott egyre nagyobb fölényben a hazai csapat, amely tíz perccel a vége előtt ugyan szépített, de az egyenlítés már nem jött össze a hátralévő időben.

sgj \ sma \ bdó

MTI 2014. április 19., szombat 16:00

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply