Drogba nem hagyja el a Galatasarayt

2013. December 13. Friday in Egyéb, Hírek

Bár Didier Drogbát 2014 nyaráig szerződés köti a török Galatasaray együtteséhez, internetes források korábban azt írták, a januári átigazolási szezonban távozhat a törököktől.
Wesley Snejder

A Galata a Juventust megelőzve került a BL nyolcaddöntőjébe.

Az elefántcsontparti csatár a szerdai Bajnokok Ligája-siker után reagált a hírekre, és azt közölte, esze ágában nincs távozni Isztambulból.

“Még túl korai lenne a következő szezonról beszélni. De ami biztos, én nem megyek sehova januárban. Szeretném hűségesesen kitölteni a szerződésemet, hiszen hálával tartozom a Galatasaraynak, amely adott nekem egy esélyt, hogy ismét magas szinten játszhassak” – nyilatkozta.

“Szerencsés vagyok, hogy futballozhatom, hogy megkaptam a bizalmat a csapattársaktól és az edzőtől. Amikor nyerő szériába kerülsz, akkor újra és újra győzni akarsz” – tette hozzá.

A Galatasaray gyengén kezdte a szezont, a bajnokságban 14 forduló után is csak a negyedik helyen áll ugyanannyi pontot gyűjtve, mint a harmadik Besiktas, és eggyel lemaradva a Kasimpasa mögött. A listavezető Fenerbahce azonban kilencpontos előnnyel vezet.

A Bajnokok Ligájában egy Real Madrid elleni, hazai, 6-1-es vereséggel rajtolt, és bár kikapott Madridban 4-1-re, sőt a csoportutolsó FC Köbenhavn otthonában is elbukott 1-0-ra, mégis kiharcolta a továbbjutást.

A mindent eldöntő, Juventus elleni csata kedden ugyan az erős havazás miatt félbeszakadt, de a szerdai folytatásban, irreális körülmények között Wesley Sneijder találatával sikerült kiharcolni a nyolcaddöntőbe jutást.

“A legjobb 16 közé jutás volt idén talán a legfontosabb feladatunk, ez sikerült is” – mondta Drogba, aki ugyanúgy szeretne egykori csapata, a Chelsea ellen játszani, mint korábbi edzője, a londoniak jelenlegi mestere, José Mourinho is.

A Galatasaray BL-diadalára 101.00 az odds, a Real Madrid végső győzelmére 6.00, a Bayern München címvédésére 3.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply