Döntetlennel lett negyedik a Videoton

2014. June 1. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Videoton a Magyar Kupa-döntős Diósgyőr elleni 1-1-es döntetlennel és a negyedik hellyel zárta a labdarúgó OTP Bank Liga 2013/2014-es szezonját vasárnap.

 

A Ferencváros győzelme miatt a székesfehérvári együttes – amelytől búcsúzik Jose Gomes vezetőedző – győzelemmel sem végezhetett volna előrébb, így lemaradt a nemzetközi kupaszereplésről.

OTP Bank Liga, 30. forduló:

Videoton FC – Diósgyőri VTK 1-1 (0-0)

Székesfehérvár, 3500 néző, v.: Bognár T.
gólszerzők: Nikolics (76.), illetve Futács (68.)
sárga lap: Vinicius (60.) illetve Futács (68.)

  • Videoton: Calatayud – Brachi, Juhász R., Vinicius, Stopira – Vitor Gomes (Kovács I. 68.) – Álvarez (Gyurcsó 87.), Sándor Gy., Haraszti (Lupeta 87.) – Nikolics, Zé Luis
  • Diósgyőr: Rados – Eperjesi, Vadász, Abdouraman, Gohér – Barczi (Grumics 73.), Batioja (Bacsa 46.), Elek, Egerszegi, Gosztonyi – Futács (Szabó B. 80.)

Az első félidő lendületes játékot hozott, a Videoton előtt többször adódott gólszerzési lehetőség, de a Diósgyőr kontrái is veszélyesek voltak. Gól azonban nem született.

A második játékrész közepén a vendégek szereztek vezetést, de a hazaiak nem sokkal később egyenlíteni tudtak Nikolics Nemanja révén, aki ezzel a paksi Simon Attilával holtversenyben, 18 góllal gólkirály lett. A mérkőzésen igazságos döntetlen született.

bszt \ scp \ slr \ bpt

MTI 2014. június 1., vasárnap 18:58

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply