Donovanék készen állnak a vb-re

2014. May 12. Monday in Egyéb, Hírek

Donavan

Nem került könnyű csoportba az Egyesült Államok labdarúgó válogatottja, hiszen Ghána mellett Portugáliával és Németországgal is meg kell majd mérkőznie a továbbjutásért, Landon Donovan azonban magabiztosan várja a tornát.

 

Az amerikaiak sokat látott támadója még a Cristiano Ronaldót a soraiban tudó portugáloktól sem riadt meg, hiszen szerinte már nem egyszer bizonyítottak nagyobb nevű ellenféllel szemben.

“Nem kérdéses, hogy Ronaldo a világ egyik legjobb játékosa, és akár egyedül is képes lehet eldönteni egy mérkőzést bármelyik válogatott ellen” – mondta a 156 válogatott fellépésén több mint 50 találatot jegyző Donovan a Chicago Tribune-nek adott nyilatkozatában. “Óvatosak leszünk vele szemben, minden mozdulatát követni fogjuk, hogy hol van, de a mi csapatunk nagyon magabiztos a továbbjutást illetően a kvartettből. Megmutattuk már, bárkit képesek vagyunk legyőzni. Részese voltam néhány ilyennek a világ legjobbjai ellen, és nem látok okot arra, hogy ez miért ne történhetne meg ismét. Tudjuk, hogy nem egyszerű, de mindent meg fogunk tenni ennekérdekében.”

Az amerikaiak Donovan mellett – aki a Bayern Münchent és az Evertont is megjárta – Clint Dempsey-ben, Chris Wondolowskiban, Michael Bradley-ben és Tim Howardban bízhatnak majd leginkább, míg a portugáloknál és a németeknél sokkal több sztár futballozik, de talán még a ghánai válogatottban is.

Jürgen Klinsmann szövetségi kapitány együttese majd az afrikaiak ellen kezdi meg szereplését a tornán. Az USA győzelmét 2.87 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.20, Ghána sikerére pedig 2.50 az odds.

A torna előtt az amerikaiak három felkészülési mérkőzést játszanak, sorrendben Törökország, Azerbajdzsán és Nigéria ellen – mind a három találkozóra az Egyesült Államokban kerül majd sor. A legutóbbi vb-n az együttes a legjobb 16 között vérzett el, míg a legjobb eredményét a közelmúltban 2002-ben érte el, amikor a nyolc között búcsúzott.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply