Doll koncentráltabb Fradit akar

2014. March 11. Tuesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának német vezetőedzője szerint a Fradinak koncentráltabban kell játszania ahhoz, hogy sikeres legyen a listavezető Debrecen ellen vasárnap.
Böde Dániel

A Fradi két meccsen csak egy pontot szerzett eddig Thomas Doll-lal.

A dobogóra hajtó Ferencváros viszonylag sima vereséget szenvedett a hétvégén a kiesés ellen küzdő MTK otthonában, igaz, ehhez az is kellett, hogy kiállítsák Julian Jennert.

“Nagyon gyorsan hátrányba kerültünk, már az első akcióból gólt szerzett a hazai csapat, ezt követően kiegyenlítettünk, visszajöttünk a meccsbe. A problémák akkor kezdődtek, amikor emberhátrányba kerültünk” – értékelte a meccset Doll.

A Ferencváros trénere szerint ezután nagyon hiányzott a higgadtság a csapatból, és volt olyan pillanat is, amikor ápolások miatt hét Fradi-játékos volt a pályán, az egyik bekapott gólnál is csak nyolcan voltak játékban.

“Nagyon sok labdát elajándékoztunk, de persze azt sem szabad elhallgatni, hogy az MTK remekül játszott. Nem tudok szemrehányást tenni a fiaimnak, mert 3-1 után is küzdöttünk, megpróbáltunk felállni. Ha ilyen könnyelműen kezeljük a nehéz szituációkat, akkor nem érdemeljük meg, hogy nyerjünk. Az, hogy mindig rohanunk az eredmény után, nincs jól. Három egy után ismét elkezdtünk hinni magunkban, elhittük, hogy meg tudjuk szerezni a második gólt. Lehetett látni, hogy erőben jók vagyunk, a fiúk keményen küzdöttek, hajtottak” – mondta Doll, majd hozzátette, hogy szerinte sokkal koncentráltabban kell dolgozniuk, hogy megnyerjék a mérkőzéseket, többek között a vasárnapi, listavezető Debrecen elleni rangadót.

“Nem csak én, a csapat is tudja, hogy máshogy kell játszanunk, és a könnyelmű hibákat el kell kerülnünk” – zárta mondandóját a Fradi német vezetőedzője.

A Ferencváros-DVSC meccsen a hazaiak győzelmére 2.75 az odds, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére pedig 2.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply