A dobogóért hajt az Inverness

2015. January 20. Tuesday in Egyéb, Hírek

A dobogó a tét a skót labdarúgó-bajnokság egyetlen keddi mérkőzésén, amelyen az Inverness a St. Johnstone együttesét fogadja.

Generic

Az Inverness elmondhatja magáról, hogy a legutóbbi három bajnokin győzött, a Ross Countyt (3-1) és a Kilmarnockot idegenben (2-1), a St. Mirrent (1-0) otthon győzte le. Ezzel 21 forduló alatt 13 győzelemmel, két döntetlennel és hat vereséggel 41 pontot gyűjtött, és egész jól tapad a 47 pontos Aberdeenre és a 45 pontos Celtickre.

Rosszabb helyzetben van a St. Johnstone, amely tíz győzelemmel, két döntetlennel és kilenc vereséggel, 32 ponttal a hatodik, ráadásul ebben a párosításban vendégként 2012-ben győzött legutóbb, azt megelőzően pedig 2003-ban. De legalább az megnyugtató érzés lehet, hogy a játékosok tudják, az ellenfél nem legyőzhetetlen: december 20-án ugyanis Brian Graham büntetőjével sikerült otthon 1-0-ra győzni.

Az Inverness győzelmére az odds, a döntetlenre , míg a St. Johnstone idegenbeli sikerére szorzóval lehet fogadni.

Miután a legutóbbi, St. Mirren elleni hazai bajnoki csak 2751 nézőt vonzott, a klub új akciót hirdetett “fizess, amennyit akarsz” jelmondattal, ettől várják, hogy esetleg többen kilátogatnak majd a Tulloch Caledonian-stadionba. A hazaiaknál nem játszhat két eltiltott, a hátvéd David Raven és a középpályás Greg Tansey, viszont Marley Watkins és James Vincent felépült, így mindketten pályára léphetnek.

John Hughes menedzser elismerte, inkább a türelemre építenek, nem a leglátványosabb a játékuk, de azt nem is lehet elérni egyik napról a másikra.

A vendégeknél két középpályás, Chris Millar és Murray Davidson sérült, a veterán csatár, James McFadden az eltiltását tölti, de Lee Croft meggyógyult, és a kispadra már leülhet. “Tíz győzelemnél járunk, tavaly összesen 14-szer nyertünk, azaz javultunk. Sokkal jobb a védekezésünk, viszont csak 19 gólt szerzetünk, mégis a legjobb hat között vagyunk” – nyilatkozta Tommy Wright edző.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply