A Diósgyőrt kizárták az átigazolásokból

2014. April 15. Tuesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Diósgyőrt kizárta az átigazolásokból a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága, míg a Videoton 300 ezer forintos pénzbüntetést kapott.

 

Az MLSZ honlapján olvasható keddi beszámoló szerint a miskolci klub mindaddig nem szerződtethet játékost, ameddig a Tisza Tiborral szembeni tartozását nem fizeti ki.

A testület a Videotont azért bírságolta meg, mert szurkolói huhogtak a Pápa elleni bajnoki mérkőzésen.

A Pécs-Újpest találkozó után mindkét klub 100 ezer forintos büntetést kapott: a hazai együttes rendezési hiányosságok és a szurkolói által használt pirotechnikai eszközök, míg a vendéggárda drukkerei megbotránkoztató rigmusai és ugyancsak pirotechnikai eszközök használata miatt kénytelen fizetni.

A Budapest Honvéd-Diósgyőr meccs kapcsán a kispesti csapat 50, a vendégegyüttes pedig 100 ezer forintos bírságot kapott rendezési hiányosságok, illetve a szurkolók megbotránkoztató rigmusai és nem engedélyezett molinó kihelyezése miatt.

A hétvégén kiállított játékosok közül Szekeres Adrián (Puskás Akadémia) két, míg Oliveira (Videoton), Pierre Emanuel Mbemba (Kaposvári Rákóczi) és Tamás Márk (Puskás Akadémia) egy-egy bajnoki mérkőzést kénytelen kihagyni.

sgj \ slr \ bpt

MTI 2014. április 15., kedd 18:12

Related Articles

Leave a Reply