Dárdai: Keményen dolgoztunk

2014. October 14. Tuesday in Hírek, Magyar válogatott, UEFA EURO-2016

Korcsmár Zsolt
Kedd este Európa-bajnoki selejtező vár a magyar labdarúgó-válogatottra Feröeren. Dárdai Pál megbízott szövetségi kapitány még nem tudja, milyen kezdővel áll ki a csapat a hazaiak ellen.

 

A Herthánál dolgozó Dárdai elmondta, hogy a fáradt játékosok megkaptál a kellő időt a pihenésre, míg azok, akik nem léptek pályára, terheléses munkában részesültek. Mivel néhány játékos is besavasodott, ezért a szakmai stáb még nem döntötte el, kik fognak pályára lépni.

Dárdai tudja, hogy csapatának a feröeri meccset kézben kell tartania, meg kell szereznie mind a három pontot, ráadásul – amennyire kivitelezhető – magabiztos játékkal. A pálya mérete meglehetősen kicsi, mindössze 100X65 méteres, ráadásul műfüves – mindezek ellenére azonban győzelemre készül a válogatott.

“Nem véletlenül csinálták annak idején ilyenre ezt a pályát, ők a túlélésért játszanak, jól zárnak és bíznak a kontrákban” – idézi az nso.hu a kapitányt. “Persze az ilyen játéknak is megvan a maga ellenszere. Az ilyen mérkőzéseken a szerencsefaktor is szerepet játszhat, amelyet egy futballista a munkával érdemel ki. A játékosok keményen dolgoztak, nem véletlenül lett döntetlen a bukaresti mérkőzés sem.”

Várhatóan majd a Király Gábor, Varga József, Juhász Roland, Korcsmár Zsolt, Kádár Tamás, Tőzsér Dániel, Simon Krisztián, Stieber Zoltán, Lovrencsics Gergő, Dzsudzsák Balázs, Szalai Ádám összetételű csapat fog kezdeni. A felsorolt labdarúgók közül mindenki játszott Romániában, Tőzsér és Simon csereként lépett pályára – utóbbi ráadásul első meccsét játszotta a nemzeti együttesben.

Feröer sikerét 12.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 6.00, a vendég magyarok diadalára pedig 1.28 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply