Csertői az első győzelemre tör

2014. March 22. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Csertői Aurél

Csertői Aurél, a Paks labdarúgócsapatának vezetőedzője bízik abban, hogy megszakad az együttes rossz sorozata, és sikerül megnyerni 2014-ben az első bajnokit szombaton.

 

A tabella harmadik helyén álló Győri ETO FC a kiesés elől menekülő, 14. Pakshoz látogat szombaton este. Egyik csapat sem kezdte jól a tavaszi szezont, Horváth Ferenc címvédő együttesének csak nemrég sikerült megszerezni az első győzelmét, a paksiak azonban még ennél is rosszabbul állnak, ők ugyanis még nem nyertek a 2014-es évben a bajnokságban egy meccset sem. Csertői Aurél vezetőedző abban bízik, hogy a győriek ellen törik meg ez a rossz sorozat, és azt reméli, hogy csak a nehéz ellenfelek miatt alakult így eddig a tavaszuk.

“Egy nagyon nehéz sorozat, Videoton, Honvéd, Győr, utolsó állomásához érkeztünk. Bizakodóan nézhetünk a győriek elleni mérkőzésre, hiszen eddig az erősebb ellenfelekkel is mindig egyenrangú partnerként tudtunk játszani. Sőt, mindkét alkalommal vezettünk is, tehát, nyerési esélyünk is volt” – kezdte Csertői a paksi klub hivatalos honlapján.

Szerinte stabilak voltak az elmúlt meccseken, szervezetten játszottak, de most még ennél is több kell ahhoz, hogy otthon tudják tartani a három pontot. A vezetőedző hozzátette, hogy szeretnének még jobban játszani, de tudja, hogy ez egy nagyon nehéz mérkőzés lesz. “Ugyanakkor, ahogy eddig is, most is van esélyünk a győzelemre. Mindenki tudja, hogy győri vagyok, ennek ellenére számomra az ETO elleni bajnoki semmi mást nem jelent, mint azt, hogy ez is egy lehetőség a három pont megszerzésére” – zárta mondandóját Csertői Aurél.

A vezetőedző már ki is hirdette a kezdőcsapat, ha betegség nem szól közbe, akkor a Paks így fut ki a Győr ellen szombaton este: Molnár Péter – Heffler Tibor, Fiola Attila, Horváth Gábor, Szabó János – Kulcsár Dávid, Kecskés Tamás – Bartha László, Tóth Bence, Lázok János – Délczeg Gergely.
A hazaiak győzelmére 4.00, a döntetlenre 3.40, a Győr sikerére pedig 1.90 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply