Conte hisz a történelmi sikerben

2013. December 30. Monday in Hírek, UEFA Európa Liga

A Juventus vezetőedzőjének fáj a Bajnokok Ligájából való kiesés, de reméli, hogy az Európa Ligában saját stadionjában diadalmaskodhat együttese.
Andrea Pirlo

Egy EL-diadallal még rendbe lehetne hozni a BL-csalódást.

A Juventus zsinórban megnyert két bajnoki címmel a háta mögött várta az idei szezont, nem titkoltan előrelépést várva a nemzetközi porondon. A torinóiaknak azonban nem sikerült jól az ősz a legrangosabb európai kupasorozatban, csak harmadikok lettek csoportjukban, és így kiestek a BL-ből.

Az olasz pontvadászatban remeklő együttes vezetőedzője nagy kudarcként élte meg a korai búcsút a nemzetközi elitből, ám már a jövővel van elfoglalva. A Juventus még így is kimagasló évet zárhat, ebben reménykedik Conte is:

“Fel kell kötnünk a gatyánkat 2014-ben! Az Európa Liga-trófeára különösen vágyunk, hiszen a döntőt a mi stadionunkban rendezik majd. A BL-ből való kiesés nem változtatott a céljainkon, mindent meg akarunk nyerni. A bajnokságban ez lehetne a harmadik elsőségünk zsinórban, és az Olasz Kupát sem felejtjük el, ha nyerünk, akkor rekordot jelentő tízedik alkalommal hódíthatjuk el a kupát” – sorolta Conte a Juventus céljait.

A Juventus májusi Európa Liga-diadalára 5.00 szorzóval lehet fogadni.

A listavezető Juventus az olasz bajnokság első 2014-es bajnoki fordulójában, vasárnap a 2. helyen álló Romát fogadja. Az elmúlt szezonban a Juventus hazai pályán 4-1-re verte a Romát, míg a fővárosiak hazai környezetben 1-0-s győzelemmel vágtak vissza. A Juventus elmúlt kilenc bajnokiját kivétel nélkül megnyerte, míg a Roma legutóbbi öt bajnokijából csak kettőt nyert meg, hármon pedig döntetlent játszott, és továbbra is veretlen a Serie A-ban.

A torinóiak sikerének az oddsa 1.61, a döntetlenre 3.75, a rómaiak győzelmére 5.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply