Edzőt keres a Hannover

2013. December 30. Monday in Hírek, Német Bundesliga

Nem tolerálta a gyengébb szereplést a Hannover labdarúgócsapatának vezetősége, amely az téli szünet első napjaiban menesztette Mirko Slomka vezetőedzőt.
Ralf Rangnick

Ralf Rangnick visszautasítottta a hannoverieket.

A Huszti Szabolcsot is foglalkoztató csapat 17 forduló után mindössze a 13. helyen áll, csupán öt mérkőzést nyert meg, három döntetlen mellett kilencszer kapott ki.

A hazai mérleg még csak-csak elfogadható volt, de a megszerzett 18 pontot saját közönsége előtt gyűjtötte a csapat, idegenben nyolcból nyolcszor kikapott. Ennyire gyenge idegenbeli mérleggel egyetlen rivális sem rendelkezett, még a sereghajtó Braunschweig és az utolsó előtti Nürnberg is összekapart öt, illetve hat pontot idegenben.

Slomka – aki 2010 januárja óta dolgozott az észak-német együttesnél – utódjáról egyelőre semmi konkrétumot nem árult el a klub. Az biztos, hogy Ralf Rangnick és Thomas Schaaf az első helyen kiszemeltek között voltak, de mindketten visszautasították a felkérést.

A holland Telegraaf szerint az a Fred Rutten is esélyes lehet a kispadra, akinek nevét a magyar kapitányi poszttal kapcsolatban is emlegették egy hónapja, és aki egyszer már jó Slomka-utódnak bizonyult: 2008-ban az ő helyét vette át a Schalkénél. Rutten mellett esélyes még a posztra Frank Kramer, a Greuther Fürth vezetőedzője, de a Pro Sport szerint a Cottbus, az Aachen és a Kaiserslautern korábbi játékosa, a Steaua jelenlegi szakvezetője, Laurentiu Reghecampf is a jelöltek között van, bár ő a román sajtónak egyelőre cáfolta a megkeresés tényét.

A Hannover vezetése a szezon előtt az Európa Ligában való indulást tűzte ki fő célnak, ehhez igencsak jól kellene teljesítenie a klubnak tavasszal. Az együttes január 25-én Wolfsburgban lép pályára, a hazaiak győzelmére 1.57 az odds, a döntetlenre 4.00, míg a Hannover idegenbeli sikerére 5.50 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply