Borini kórházba került

2013. December 29. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

A Sunderland labdarúgóját betegség miatt kórházban kezelik, Gus Poyet ugyanakkor reménykedik benne, hogy csapata egyik legjobbja hamarosan újra pályára léphet.

 

Gabriel Agbonlahor

A Villa pocsék sorozatot zárhat le Sunderlandben elsején.

Az angol pontvadászat sereghajtója szombaton a szintén a kiesés ellen küzdő Cardiff otthonában lépett pályára. A meccs első félidejében a hazaiak szereztek vezetést, a hátrányban lévő vendégek ráadásul a szünetben cserére kényszerültek.

Fabio Borini lett rosszul az öltözőben, el is vesztette az eszméletét, ám néhány perc múlva magához tért.

A Sunderland menedzsere természetesen a csere mellett döntött, Borinit Steven Fletcher váltotta. A fordulás után tovább nőtt a Sunderland hátránya, végül azonban Fletcher és Jack Colback hajrában szerzett góljaival a vendégek megmentettek egy pontot.

Borini ugyan jobban lett az eszméletvesztése után, de jobbnak látták, ha kórházban vizsgálják meg, ahol a biztonság kedvéért egy napra megfigyelésre bent is tartották. Poyet szerint nem lesz gond a focistával, aki hamarosan ismét visszatérhet.

“Kórházba került, de csak a biztonság kedvéért. Már a meccs előtt is rosszul volt, de játszani akart, és végül együtt döntöttünk arról, hogy pályára lép” – mesélte az olasz játékos rosszullétének a részleteit a Sunderland menedzsere.

Poyet reméli, hogy Borini mihamarabb ismét a rendelkezésére áll, ám azt nem lehet tudni, hogy szerdán, az Aston Villa ellen játszhat-e.

A Sunderland sikerének az oddsa 2.10, a döntetlenre 3.25, a 13. helyezett Aston Villa győzelmére 3.60 a szorzó. A birminghamiek pocsék sorozattal várják a bajnokit, legutóbbi öt meccsükből négyszer kikaptak, míg a sereghajtó javítani tudott, háromszor ikszelt, egyszer nyert, és csak egyszer kapott ki.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply