Nem engedik el Bergamóból Denist

2013. December 29. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Az Atalanta elnöke szerződéshosszabbítást ajánlott a támadónak, akit a Lazio edzője szeretne elcsábítani az észak-olasz klubból.
Luca Cigarini

Az Atalanta a Milan otthonában kezdi meg az újévet.

Germán Denis 2008-ban került Európába, előbb a Napoli, majd az Udinese labdarúgója lett. Az argentin támadó udinei klubban kevesebb játéklehetőséget kapott, ezért 2011-ben előbb egy évet kölcsönben Bergamóban töltött, majd pedig végleg az Atalantához szerződött.

Az elmúlt években a bergamóiak legjobb játékosa volt, 2011-es leigazolása óta 37 bajnoki gólt szerzett.

Denis az elmúlt két szezonban 69 bajnokin erősítette csapatát, amelynek mindkét szezonban legeredményesebb játékosa volt, a jelenleg zajló idényben 16 találkozón hat gólt szerzett. Az eredményes támadóra a Lazio vetette ki a hálóját, az olasz sajtó már biztosra vette, hogy Edy Reja elcsábítja Denist az Atalantából. A bergamóiak azonban nem engedik el harc nélkül legjobbjukat, az észak-olasz egyesület szerződéshosszabbítási ajánlattal állt elő.

Denis jelenleg érvényben lévő szerződése 2015-ben járna le, a La Gazzetta dello Sport információja szerint az Atalanta első embere két évvel toldaná meg az új szerződés időtartamát, ráadásul Antonio Percassi magasabb fizetést is ajánl a csatárnak.

Mindkét gárda alaposan elmaradt a várakozásoktól ebben a szezonban, a Lazio mindössze 10. a Serie A tabelláján 17 forduló után, míg az Atalanta a kiesés ellen küzd. A 15. helyezett bergámóiakat csak négy pont választja el a kiesőzónától.

Az Atalanta a Milan otthonában kezdi a 2014-es évet: a hétfői meccs előtt a hazai győzelem oddsa 1.44, a döntetlenre 4.20, a vendégek sikerére 7.50 a szorzó. Az elmúlt szezonban mindkét gárda idegenben verte soros bajnoki ellenfelét a pontvadászatban.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply