Bosszúra készül az Arsenal

2014. February 16. Sunday in Egyéb, Hírek

Az Arsenal egy héttel ezelőtt öt gólt kapott a Liverpool otthonában, most a kupában mutathatja meg, hogy egyszeri kisiklás volt az a zakó.
Per Mertesacker

Az ágyúsok visszavágásra készülnek a Liverpool ellen.

Az ágyúsok ebben a szezonban jobban szerepelnek, mint az előző években, 26 forduló után egyetlen ponttal vannak lemaradva az éllovas Chelsea mögött, és még állnak az FA-kupában is. A szurkolók reménykednek, hogy kilenc szűk esztendő után sikerül újra elhódítani egy trófeát, de a csapat rendre beleszalad egy olyan nem várt pofonba, ami visszahúzza a földre az ágyúsokat.

Egy hete a Liverpooltól elszenvedett 5-1-es vereség volt ilyen pofon, de a zakó nem küldte padlóra az együttest, három nappal később valamelyest javítani tudott, igaz, így is csak 0-0-ra végzett a Manchester United ellen. Arsene Wenger együttese így sikerélménnyel a háta mögött készülhet a vasárnapi FA-kupa meccsre, amelyen újfent a Liverpool lesz az ellenfél, ezúttal hazai pályán.

A múlt hetinél rosszabb kimenetelt elképzelni sem tudnak az ágyúsok, ami nem is meglepő, hiszen rémálomba illően alakult az a meccs: a Liverpool az első percben vezetéshez jutott, a 20. percben pedig már 4-0-ra vezetett, az Arsenal csak 5-0 után tudott gólt szerezni.

“Győztes típusú játékosaim vannak, akik nehezen viselik, ha ilyen meccsen veszítenek. Alig várják, hogy lehetőségük legyen helyre hozni a botlást, és most éppen egy ilyen lehetőség áll előttük” – jelentette ki a vasárnapi meccs előtt Wenger.

A vendég Liverpool győzelmére 2.70 az odds, a döntetlenre 3.50, az Arsenal hazai diadalára 2.70 a szorzó. Arra, hogy a liverpooliak ismét háromnál több gólt lőnek a londoni együttesnek, 13.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply